Zvířecí síla v letní kolekci bot značky Baťa

Zvířecí síla v letní kolekci bot značky Baťa

4. července 2014, letní sandály, dámské letní boty, letní obuv, boty Baťa, boty slevy, slevy letní boty, letní boty, nová kolekce Baťa

Sponzorované odkazy

Boty Baťa patří k naší pomyslné české tradici. Vnímáme je jako součást historie a jako součást dnešní doby zároveň. Záhadným způsobem jsem si neustále myslela, že Baťa je pouze naší výsadou, než jsem objevila velký billboard na nádraží v Miláně. Zářila na něm nová letní kolekce zdobená zvířecími motivy, výraznými barvami a ozdobnými sponami. Vím, že fotografie není v nejlepší kvalitě, ale i přesto si ji dovolím zveřejnit, abyste také nasáli trochu milánské atmosféry s „Baťou nad hlavou.“

Můj malý zážitek z cest ve mně vzbudil přirozenou ženskou zvědavost a kolekci letních botiček Baťa jsem si chtěla prohlédnout. Vybírám několik modelů, které mě zaujaly a snad i vy v nich objevíte alespoň trochu inspirace na letní nákupy.

Když přišly do módy kožené pánské sandály, hned mi byl tento prapůvodní styl obuvi blízký. Ono se sice říká, že chlapy v sandálech může být to nejhorší, co na ženu čeká, ale není to tak docela pravda. K dostání jsou sandály určené spíše pro sportovnější – volnočasové aktivity a zároveň i vysoce módní – designové sandály. Od nich už je jen krůček k dobře navrhnutým pánským pantoflím. A těmi rozhodně nemusí být pouze oblíbené žabky.

Když jsme začali pánskou obuví, budeme v ní pokračovat. Z nabídky Baťa mě zaujaly pánské polobotky na slaměné podrážce. Ostatně jeden z velkých trendů i v dámské módě. Zajímavé je, že postupně se přesouvá z jednoho typu obuvi na druhý. Tentokrát to jsou na příklad tenisky.

Pokračovat můžeme rovnou v dámských sandálech či polobotkách v dámské kolekci Baťa. Obliba korkových platforem nebo podrážek slaměných je znatelný na první pohled.

Dámské letní sandálky v sobě mnohdy ukrývají jakýsi gldiátorský odkaz – kožené pevné řemínky, křížené pásky, zdobení sponami a cvočky. A barvy? 4ím výraznější tím lepší.

Závěrem se podíváme na balerínky – stále jedny z nejoblíbenějších modelů pro jarní i letní dny. Letos vsaďte na jednoduchost ozvláštněnou výraznými detaily.

Zdroj: www.bata.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu