Jako Šeherezáda - Sandály s kamínky

Jako Šeherezáda - Sandály s kamínky

7. července 2014, léto 2014, letní obuv, žabky, sandály, sandály s kamínky, Šeherezáda, trendy, boty na podpatku, korek, dřevěný podpatek

Sponzorované odkazy

Je první polovina července – začátek prázdnin – a sluníčko už začíná ,,vystrkovat růžky". I když meteorologové nepředpovídají žádné parné léto, nyní se jim zatím jejich prognózy nedaří. Podle mého názoru bychom měli užívat tepla, dokud je čas. A jak se krásného počasí užívá nejlépe? Přeci v nových módních botičkách, které nám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Letos v létě budou ,,frčet" sandálky s kamínky. Velice efektivní a nápadné. Každá žena po nich skočí.

Dámské letní sandály můžeme tradičně rozdělit na ty bez podpatku a s podpatkem. Každá z nás si libuje v jiných a také záleží na tom, na jakou příležitost si je chystáme obouvat. Na celodenní výlety a různé procházky po nerovném terénu zrovna nebudou jehlové podpatky těmi nejideálnějšími, ale neříkám, že při těchto aktivitách nelze být in a trendy. Jsou tu i sandály s kamínky bez podpatku, kterým neubírá nic na jejich kráse.

Některé ze sandálků s kamínky jsou dokonce obzvlášť pohodlné. Nemají podpatek, ale k tomu všemu jsou ještě opatřeny tlustou podrážkou s měkkou a příjemnou stélku. V takovýchto botách budou dlouhé procházky příjemnou záležitostí, a ještě ke všemu budete šik.

Sandály s kamínky na podpatku a někdy i na vysoké platformě vypadají skutečně pohádkově. Lesklé kamínky vaší nohu nechají vyniknout a v kontrastu s letním opálením se budou krásně vyjímat. Podpatek tomu všemu ještě dodá na ladnosti a podtrhne vaši ženskost. V této obuvi si opravdu budete připadat jako Šeherezáda.

Letos v létě ,,poletí" také sandály na platformě či podpatku ze dřeva nebo korku. Jde vskutku o velký trend a umí gradovat. Co takhle sandály s kamínky na dřevěné či korkové platformě nebo podpatku? Naprostý módní uragán. A věřte nebo ne, vše spolu nádherně ladí a harmonizuje. Nejsou ani těžko k dostání. Takovéto ,,výpočty" se nám líbí!

Velmi časté budou i sandály s kamínky ve stylu žabek. Jde o klasické sandálky bez podpatku nebo na klínku, které však mají pro žabky charakteristický pásek ve tvaru Y. Tyto žabko-sandály vypadají na noze fantasticky a třpytivé kamínky jim jen dodávají na síle a jedinečnosti.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu