Tropický potisk letos musíte mít!

Tropický potisk letos musíte mít!

8. července 2014, tropický vzor, tropický potisk, léto 2014, trendy 2014, potisky, vzory, barevné vzory, vzorované oblečení

Sponzorované odkazy

Ještě jste letos nebyli na dovolené? Přivoďte si její atmosféru alespoň pomocí tropického potisku! Palmové listy, banány, ananasy, divoká zvířata a ty nejpestřejší květiny na šatech, kalhotách či topech vás možná aspoň na okamžik odnesou do exotických deštných pralesů a nenarušené přírody. Oprostěte se od toho, že tropický potisk letos získal opravdu bláznivou podobu a mixuje dohromady nepředstavitelné barvy a motivy. Je léto a dovolit si můžete téměř vše. Vydejte se do obchodů lákajících na letní slevy a ulovte si svůj tropický kousek, ať už jste žena, nebo muž!

Stejně jako u většiny nepřehlédnutelných potisků možná řešíte starý známý problém: jak ho nosit? A stejně tak se tu nabízí tři varianty.

Od hlavy až k patě

Stejně jako se letos můžete celá obléci do bílé, můžete se zahalit i do obrovských listů, papoušků a exotického ovoce. Zkuste se odít do tropických šatů, overalu, nebo šortek a zároveň topu, k tomu všemu přidejte pár doplňků, a vykouzlíte odvážný a stylový look, díky kterému budete zaručeně přitahovat pozornost. A to s velkou grácií!

Barevně a jednoduše

Asi nejpřijatelnější variantou, jak tropický potisk nosit, když netoužíte přilákat každý pohled, je zkombinovat ho s basic kousky. Tropické kalhoty a bílý top, nebo naopak, to je ta správná cesta, jak na to. Pokud se „stydíte“ ještě víc, obujte boty s tímto vzorem, nebo vezměte do ruky tropické psaníčko.

Mixujte vzory

Do třetice se nabízí varianta pro nebojácné: zkombinujte tropický vzor s nějakým dalším. V tomto případě bude nejlépe fungovat zvířecí, ovocný nebo třeba květinový potisk. Vytvoříte nepředvídatelný koktejl barev a motivů, který bude možná působit trochu šíleně, ale také letně.

Tropický potisk je tu pro všechny!

Určitě jste si tohoto trendu všimli i v pánském oddělení. Je stejně barevný a originální, jen se omezuje často jen na trička a šortky, což však nijak neškodí. Pravidla nošení zde platí stejná jako u žen, takže hurá do toho!

Zdroj: www.bershka.com, www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu