Orsay přivítá podzim 2014 kolekcí s metalickými barvami i boho stylem!

Orsay přivítá podzim 2014 kolekcí s metalickými barvami i boho stylem!

14. července 2014, Orsay, dámské oblečení, podzim 2014, trendy, podzimní trendy, bundy, boho, rock, metalické odstíny

Sponzorované odkazy

Co nevidět začnou v obchodech letní výprodejové kousky nahrazovat ty podzimní. Orsay svou kolekci pro novou sezónu už světu ukázala, a pokud chcete být připravená i na chladnější dny, můžete se na zbrusu nové kousky zajít do obchodů Orsay podívat klidně hned. Podzimní kolekce totiž přináší opět pestrou podívanou, která slibuje nejnovější trendy a mix oblíbených stylů. Nudu a šeď však nečekejte, od pestrého léta si ještě chvíli neodpočineme, a návrháři Orsay kouzlili třeba s pastelovými barvami či ethno stylem!

Do podzimu se stylem – to by mohlo být heslo nové kolekce Orsay. Na jedné straně nezapomíná na trendy ethno a rockové prvky z loňska, na druhé straně pokračuje s pastelovými barvami a jemnými látkami z léta. To zní jako zajímavá podzimní kombinace, co říkáte? Kolekce Orsay se zkrátka rozhodla setřít rozdíly mezi ročními obdobími a jejich typickými trendy!

Mezi výrazné prvky kolekce Orsay pro podzim 2014 patří ozdobné kamínky, lehké materiály a metalické detaily, které jsou doprovázeny silnou a hřejivou pleteninou a kůží. Sázka na kontrasty, které se ale skvěle doplňují, vyšla i při volbě barev. Červená, odstíny koňaku a pudrově růžová optický zahřívají studenou šedou, tmavě modrou a tóny černé.

Užíváte si v létě boho chic styl a folk je vaší krevní skupinou? Pak svou pozornost zaměřte směrem k nové kolekci Orsay. Tyto styly jsou z ní totiž pořádně cítit, a dokazují to například kostkovaná ponča, kožešina a oversize svetry a kabáty.

Bez těch správných doplňků není žádná kolekce ucelená a perfektní. I v tomto případě tu zdánlivé drobnosti dodávají tu správnou šťávu! Růžová či královsky modrá kabelka „rozbijí“ a oživí jednobarevný tmavý outfit, metalické pásky pozdvihnou vaše šaty o level výš. Na podzim i nadále pofrčí výrazné náhrdelníky a s novým šátkem si podzim užijete mnohem více!

Zdroj: www.orsay.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu