Letní výprodeje a slevy pro rok 2014

Letní výprodeje a slevy pro rok 2014

18. července 2014, výprodej, letní výprodej, slevy, SALE, 2014, slevy na obuv, výprodej obuvi, výprodej oblečení, léto 2014, letní kolekce

Sponzorované odkazy

Měsíc červenec – začátek prázdnin a letních dovolených – je měsícem, kterému v módních světě dominují letní výprodeje. Můžeme je vnímat všude kolem nás. Ohromné nápisy SALE na pestrém pozadí, jenž jim přidá na výraznosti, zakrývají skoro celé výkladní skříně obchodů. Pokud tedy budete procházet obchodním centrem, vaše oči se nebudou moci soustředit na nic jiného. Slevami jsme nyní obklopeni my všichni.

Letní výprodej se dotýká všech módních značek. Dokonce i těch, do kterých by jste to neřekli. Například česká módní značka KARA nabízející kožené a kožešinové bundy, kabáty a kabáty má letos v létě pro své zákazníky připravené letní slevy. Stejně tak i značky, jejichž doménou je outdoorové a sportovní zboží. Po celý rok ve svých obchodech prodávají produkty, které mají po celý rok stejný cíl – býti užitečným pomocníkem a pohodlným spoluúčastníkem všem svým věrným nákupčím. Slevami zalité jsou značky Alpine Pro, Nord Blanc či Hannah. Výprodeje se u těchto značek dotýkají i v létě oblíbených stanů a spacáků, které se hojně využívají při vodní turistice, jenž má u nás v Čechách mnoho svých nadšenců.

Vedle těchto specializovaných značek mají letní slevy i známé a dostupné módní značky, které nalezneme téměř ve všech větších a někdy i menších městech. Každý z nás máme své oblíbené značky a obchody, do kterých rádi chodíme a zrovna jejich produkty nám krásně sednou. Nyní určitě nikdo nezůstane na ocet. Výběr mezi značkami, které vyprodávají své jarní a letní kolekce 2014 bude obrovský. Z těch nejznámějších to budou například H&M, Mango, Zara, Bershka, Pull&Bear, New Yorker, Reserved, Takko a mnohé další. U těchto značek slevy stoupají až k 70%. Takto zlevněné oblečení a módní doplňky je radost nakupovat.

Není to ale jen výprodej oblečení, které můžeme v měsíci červenci holdovat. Letní slevy se dotknou i obuvi. Výprodej bot mají připravenou také všechny obuvnické značky. Určitě si nenechte ujít výprodej obuvi u značek jako jsou Baťa, CCC, Deichmann, Humanic, Reno a tak dále. I zde stejně jako u oblečení mohou ceny rapidně klesat. Alespoň 50% slevy nám nabídne každá z těchto a dalších značek specializují se na prodej obuvi.

Zdroje: www.asos.com www.nordblanc.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, letní boty a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu