Jaké spodní prádlo nosit v létě?

Jaké spodní prádlo nosit v létě?

24. července 2014, tělové barvy, samolepky na bradavky, lepící podprsenka, samodržící podprsenka, podprsenka bez ramínek, spodní prádlo, letní spodní prádlo, dámské spodní prádlo, léto 2014

Léto nás dámy vyzývá ke stále více odhaleným kouskům. Může za to především velké vedro a taky naše touha předvést se. S tím vším samozřejmě úzce souvisí i naše oblíbená činnost – opalování. Ať už jsou to topy či šaty bez ramínek, s odhalenými zády nebo průhledné materiály, pokaždé přemýšlíme nad tím, jaké spodní prádlo zvolit. Není to zrovna jednoduché. Nechceme vypadat, až přílišně provokativně a dráždivě nebo nám prostě stud nedovolí jít, jak se lidově říká ,,na ostro". Poskytnu vám pár rad, jaké spodní prádlo, a do jakých ,,problematických" kousků oblečení, vybrat.

Veliký kříž často míváme s průhlednými módními kousky. Řeč je o vršcích i o spodcích. Šaty, topy či letní kalhoty a šortky ve světlých barvách jsou právě oněmi nejistými oblečeními. Diskuze se svým svědomím vedeme pokaždé, když k těmto kouskům vybíráme spodní prádlo. Jestli zvolit prádlo protikladné barvy (černé k bílé či naopak), a nebo prádlo výrazných barev (růžová, oranžová, žlutá,…). Všechny se ale zajisté shodneme na tom, že všechny tyto rozhodnutí budí až moc vybízející dojem. Nechceme přeci vypadat lacině, a ani ne směšně. Východiskem z této krizové situace může býti spodní prádlo tělové barvy. Všechny máme jiný odstín kůže a zvláště v létě, kdy se vystavujeme sluníčku a barva pleti se mění. Mezi tělové barvy tedy můžeme počítat všechny od béžové až po hnědavou.

Oblíbené jsou každou letní sezónu topy a šaty bez ramínek. Tyto módní kousky nechají skvěle vyniknout naším ramenům a při vystavování se přímému slunci se nemusíme bát nepopulárních opálených ramínek. I když mnoho šatů a topů bez ramínek v sobě má všité jakési podprsenky či vycpávky, někdy tomu tak být nemusí, a proto je potřeba opatřit si vlastní podprsenku bez ramínek. Jejich dostupnost není obtížná. Mnoho podprsenek má také ramínka odepínací. Nedrží tak dobře jako podprsenky bez ramínek, které jsou především určené k tomu, aby bez jejich pomoci samy držely, ale i tak mohou být ku prospěchu.

A co taková odhalen záda? Sexy že? Avšak výběr spodního prádla do takovýchto módních kousků, především šatů a topů, je ještě těžší než u oblečení bez ramínek. Odhalená záda by měly taková zůstat, jestliže je tak módní kus vytvořen. Nemělo by je nevkusně zdobit zapínání z podprsenky, ani kdyby náhodou bylo stejné barvy. Je tu mnohem lepší řešení a to lepící podprsenka, která sama drží. Většinou se vyskytuje v oblíbené tělové barvě, ale dají se sehnat i zajímavější provedení. Nepotěší však majitelky velkých a bujných prsou, na kterých těžko drží. Vyrábí se v jakýchsi univerzálních velikostech (A, B, C, D), ale hodí se spíše pro první tři.

Někdy se ale objeví i takový druh oblečení, který odhaluje až moc z našeho těla. Pyšní se i hlubokým výstřihem, kdy nám je na obtíž především spona či pruh, který spojuje oba košíčky podprsenky. Pro tento módní kousek jsou tu samolepky na bradavky. Přiznávám, že jsou především pro ženy, které se nebojí studu a mají pevná či menší ňadra. Vyrábí se však v různých barevných i tvarových provedeních a mnohdy by stály za uvážení. Není se čeho ostýchat. Samolepky na bradavky hojně využívají slavné hvězdy, aby náhodou foťáky dotěrných paparazzi nezachytily sebemenší kus jejich důvěrných míst.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu