Ponořte se do říše sladkých snů s novou kolekcí košilek a pyžam Etam

Ponořte se do říše sladkých snů s novou kolekcí košilek a pyžam Etam

28. července 2014, Etam, spodní prádlo, kolekce, pyžama, noční košilky, oblečení na spaní, podzim 2014, zima 2014

Sponzorované odkazy

Každá žena dává při spaní přednost jinému oblečení. Nabízí se samozřejmě varianta spát nahá, ale protože léto jednou skončí a podzim už tomuto způsobu nocování moc nepřeje, je na čase poohlédnout se i po něčem jiném a teplejším. Některé ženy nedají dopustit na svůdnou noční košilku stvořenou z krajky či saténu, ve které si budete připadat luxusně a sexy, jiné se zase odmítají vzdát pohodlných a hřejivých pyžam. Francouzská značka Etam sestavila novou kolekci pro podzim a zimu 2014 tak, aby si vybrala každá žena.

Svůdná víla

Jako svůdná víla si budete připadat v nádherných a zajímavě střižených nočních košilkách Etam. Důmyslné průstřihy na bocích a pod prsy, nesmrtelná krajka, něžný květinový vzor, průsvitné materiály i trendy černo-bílá kombinace, toho všeho využila značka Etam ke zdůraznění ženské krásy a k vyniknutí křivek, na které jsme pyšné.

Vytvořte si vlastní kombinaci!

Značka Etam přinesla s novou kolekcí pro období podzim/zima 2014 i spoustu kraťásků, kalhot, triček a tílek, které mezi sebou můžete kombinovat, jak se vám zlíbí, a vytvořit si tak vlastní a originální pyžamo. Etam zde nešetřil veselými vzory a obrázky, puntíky a kostkami se to tu jen hemží. Vedle hravých motivů se však i tu setkáme s elegantně vyhlížejícími saténovými topy v tlumených tónech zdobenými krajkou. A pokud byste se nemohly rozhodnout, který top a spodek spojit dohromady, sáhněte po overalu, kde to už návrháři vyřešili za vás.

Aby vaše nožky byly v teple

Ženy a věčně studené nohy, to je pro mnohé z nás nesmrtelný problém chladných večerů. Dobrou zprávou je, že v nové kolekci myslela značka Etam i na toto. Pro dámské studené nožky vytvořila stylové pletené ponožky i „válenky“ na doma ve dvou barevných kombinacích. V nich se už zima s vašima nohama jen tak nepotká!

Zdroj: TZ Etam

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu