Pánská tílka – nosí se ještě?

Pánská tílka – nosí se ještě?

29. července 2014, pánská tílko, tílko pánské, trendy pánská tílka, trendy léto

Sponzorované odkazy

Dnes, když nevypadáte jako hipster nebo spornosexuál, tak vypadáte zvláštně. Svět zaplavily fotografie chlapců s pestrými batohy a vysokými teniskami nebo polonahá „selfie“ z hotelových pokojů. Nic není tak černobílé. Trendy se v mužském světě mění stejně jako v tom ženském a někdy nejsou všem příjemné. Důležité je nestylizovat se do něčeho, co nám nesedí. Na příklad pánská tílka. Jsou takové neustále chtěné i nechtěné. Přitom jsou na léto příjemnou alternativou. Co myslíte, nosí se ještě pánská tílka?

Věřím tomu, že nemalé většině mužů stojí hrůzou vlasy na hlavě, když vejdou do obchodu a kromě tílek s výstřihem pod prsa, průramky vykrojenými tak, že tílko ztrácí svou podstatu, vidí převážně tílka s motivy vhodnými leda pro teenagery. Ano, i taková patří současným trendům a určitě na nich není vůbec nic špatného. Znám poměrně dost zajímavých typů mužů, kterým tato tílka velmi sluší. Umí je totiž nosit, patří k nim – vypadají v nich přirozeně.

Možná i vy patříte právě k této skupině a užíváte si úzké kalhoty společně s extravagantními nátělníky. V tom případě se jistě vzhlédnete v nových kolekcích nejedné značky. V módě jsou puntíky, květinové potisky a všemožné abstraktní motivy. Taková tílka nabízejí jak běžné módní řetězce, tak menší značky či čeští návrháři. Výhodou těchto tílek je, že si je i my ženy můžeme s trochou fantazie občas půjčit.

Klasické typy pánských tílek stále nabízí na příklad Calvin Klein nebo G-Star. Ze světa „neznačkového oblečení“ se můžete porozhlédnout v prodejnách Takko.

Možná se nošení pánských tílek nezdá natolik zajímavé, aby vás jejich nabídka oslovila, a možná je na opak budete nosit celé léto. Tak či tak se jedná o skvělý kousek v kufru na dovolenou trávenou v letních destinacích. Avšak je nutné dodat, že tílka vyžadují opravdu fit postavu, takže pokud máte svaly, určitě jděte do toho.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu