Výprodej – dámské a pánské plavky léto 2014

Výprodej – dámské a pánské plavky léto 2014

31. července 2014, výprodej plavky, Litex, plavky Zara, plavky Calzedonia, plavky Lindex

Sponzorované odkazy

Konec července je skvělý měsíc na sběr přezrálých třešní a nákup plavek ve slevě. Oboje jsou činnosti příjemné a jejich finální využití se dá spojit. Výprodej plavek zasahuje na území všech dostupných značek a speciálních značek zaměřených pouze na plážovou módu. Takže jestli se vám sbíhaly sliny nad katalogem značky Calzedonia nebo jste si vybrali v letní řadě Litex originální model, je na čase vydat se do obchodů prozkoumat situaci.

Začneme tradičně u běžně dostupných značek, které plavky zařazují mezi svůj sortiment, ale mimo módní stránku se na ně nezaměřují. Projít se tak můžeme po obchodech jako je Lindex, New Yorker nebo Reserved. Značky zvučnějších denimových značek si již také zvykly využívat letních trend plavek k oslovení zákazníků. Naleznete je na příklad v prodejnách Pepe Jeans, Replay, G-Star i Calvin Klein (ten je ovšem svým spodním prádlem a plavkami vyhlášený).

Taky jsem si dělala chutě na plavky Litex v neonově růžové barvě s atypickým střihem, které na mě aktivně volají z výlohy celé léto. Naprosto neunositelné trendy plavky – ty co si kupujeme ve slevách a následně je tolik zbožňujeme. To bych ovšem nemohla propadnout antibiotikům a domácí péči. Na druhou stranu pro vás mohu vybírat zajímavé slevy z výprodejů na pozadí internetu, který nic neskryje. Sexy zlaté plavky zlevnili v Lindexu! Za 125 korun vás tak čeká spousta parády. Spodní i vrchní díl můžeme libovolně skombinovat s jinými barvami.

Kdo chce schovat bříško, sáhne v Lindexu po tankinách. Jednoduchý střih a letní barvy.

Ze Zary zase vybírám tipy pro muže. Je tu celá řada výprodejových modelů plavek, které zaslouží pozornost. Pro mnohé se možná jedná o módní výstřelky, nad nimiž je čas se zamyslet. Na modelech z letní kolekce je skvělý fakt, že se dají poměrně snadno nosit i jako běžné kraťasy – alespoň tak převážně vypadají.

Pro zajímavé kousky můžeme také do New Yorkeru, kde je zboží tohoto typu samo o sobě poměrně levné a tak konkuruje kouskům z výprodejů snadno.

Dámy si zde rády kupují spodní prádlo a při výběru plavek končí v košíku většinou početnější množství kusů. Plavek ve výprodeji je pořád všude dostatek, stčí si jen vybrat.

Zdroj: www.zara.com , www.newyorker.de , www.lindex.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu