Mango - první ukázka z kolekce podzim-zima 2014

Mango - první ukázka z kolekce podzim-zima 2014

2. srpna 2014, AW Mango, podzimní kolekce Mango, nová kolekce Mango, trendy Mango

Sponzorované odkazy

První podzimní kolekce už plní prodejní pulty. Mango začíná odhalovat, kam letošní kolekce bude směřovat. Džíny kombinované s volnými svetry, návrat tartanu i jednoduché úpletové šaty. Mango podzim-zima 2014 v sobě nese něco odtažitého, něco nad čím váháme. Možná v sobě ukrývá pomalu odtikávající řas podzimních dnů, tesknou melancholii podzimních večerů a mírnou únavu nad každodenním soumrakem. A možná je to vše jen můj dojem. Co myslíte, jaká podzimní kolekce značky Mango?

Trocha nostalgie a trocha trendů. Spojení starého s novým je samo o sobě velmi populární nejen v módě. Z podzimní kolekce Mango vybírám jako první tip prosívanou bundu v denim provedení. Dámská bunda do pasu, zapínání na zip s lehce vintage praním. Perfektní kousek do podzimního počasí.

Květinové potisky nás provázejí napříč ročními období už poměrně dlouho. Je zajímavé sledovat jejich obměny, a jak se bez ostychu dostávají na všechny díly oděvu. Mango v podzimní kolekci nabídne květované dámské kalhoty. Bonusem je kombinace s černou barvou, kterou budeme na podzim pozorovat u mnohých značek.

AW Mango 2014 se drží inspirací v military stylu. Maskáčový potisk, vojenský střih kabátů, khaki odstíny kalhot, overalů i košilí. Trika košile působí unisex. Dámy je mají tak nějak velké a neforemné. Klučičí look se nedá zapřít. A vlastně proč také, móda narušuje hranice. Hranice, které by správně mít ani neměla.

Stěžejním kouskem v podzimním šatníku budou také boyfriend jeany, ideálně mírně roztrhané. Budou k dostání hned v několika provedeních a odstínech denimu.

Článek zakončím pestrým modelem, abyste si nemysleli, že nás čekají pouze temné odstíny černé a šedé. Výrazné šaty a halenky s barevnými potisky nebudou chybět ani na podzim.

Podzimní kolekce Mango vnáší do ženského světa mužské prvky. Vznáší se nad ní tajemné kouzlo, které možná poodhalí až představení kompletní kolekce.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu