Pánské parfémy podzim/zima 2010-2011 / Okouzlete ostatní!

Pánské parfémy podzim/zima 2010-2011 / Okouzlete ostatní!

30. října 2010, pánksé parfémy, podzim a zima 2010/2011, parfém, vůně, Diesel Only The Brave, toaletní voda, Hugo Boss No. 6 Night, Kappa Azzelerazione, Joop! Go Hot Contact, Ferrari Scuderia Ferrari

Sponzorované odkazy

Dámské parfémové novinky jsme si již představily. Nejen ženy ale chtějí vonět. A tak jsme si nabídku pánských parfémových, voňavých novinek připravili také pro pány. Pokud jste žena, která právě čte tento článek, níže uvedené pánské parfémy pro pdozim a zimu 2010/2011 vám mohou pomoci vybrat ten správný vánoční dárek pro bratra, přítele, manžela nebo otce. A pokud jste muž, můžete své drahé polovičky jedním takovým nově vybraným parfémem příjemně překvapit. Úspěch budete mít zaručen. My ženy totiž navoněné muže zbožňujeme.


Diesel Only The Brave

Značka Diesel je u mužů velice oblíbená. Jejich sportovně-ležérní styl nejen v módě je propojen i do nabídky vůní. Pokud jste milovníkem známé vůně Only The Brave, který, jak sám název říká, je určen pouze pro odvážné, můžete si ji pro tentokrát pořídit ve stylovém flakonu. Ten je navržen grafickým designérem i umělcem a tatérem, Bunkou. Jedná se o limitovanou edici. Samotná vůně se skládá z hlavy položené v citrusu, mandarince a koriandru, srdce tvoří labdanum, růže a levandule. Základ Only The Brave od Dieselu je mixem ambry a dřevitých tónů. Pokud tak milujete kombinaci nových designů a příjemné vůně, kterou jste si již jednou oblíbil, pak pro vás Only The Brave bude tou správnou volbou. 75 ml toaletní vod Only The Brave od Dieselu pořídíte za 1 420 Kč.


Hugo Boss – Boss No. 6 Night

Muž, který chce být úspěšný, si zaslouží luxus skrytý například také v nové toaletní vodě Bottled Night od módního domu Hugo Boss. Tato přitažlivá vůně Boss No. 6 Night je kombinací lístků břízy, které tvoří hlavu vůně, kardamonu, jež se nachází v jejím srdci a dřevitých tónů s pižmem, jež vytváří základ. Vůně Boss No. 6 Night od Hugo Boss je provokativní, smyslná a svádivá. Je určena pro muže, který chce být úspěšný nejen ve své práci, ale také mimo ni. Hodí se všem vyzrálým a sebevědomým mužům, kteří se ničeho nebojí. 100 ml toaletní vodu Boss No. 6 Night od Hugo Boss pořídíte za 1 590 Kč, 50ml toaletní vody za 1 490 Kč, 50 ml za 1 150 Kč a 30 ml za 890 Kč.


Kappa Accelerazione

Do nabídky nových pánských vůní patří i vůně proslulé sportovní značky KappaAccelerazione“. Hlava je spojením bazalky, italského bergamotu a hrušky, srdce tvoří rozmarýn a cipriš, základ pak pižmo a oblíbené cedrové dřevo. 100 ml této krásné vůně pořídíte již za 420 Kč.


Joop! Go Hot Contact

I společnost Joop! přichází s parfémovou novinkou, která se jmenuje Go Hot Contact. Hlavu Go Hot Contact tvoří levandule a máta, srdce vetiver a šafrán a základ je položen v cedru a lékořici. Je určena pro dynamické muže, kteří miluj andrenalin a jednají činy, ne slovy! 100 ml této dynamické toaletní vody s rozprašovačem Go Hot Contact od Joop! Vám www.parfemy.cz nabízí již za 950 Kč.

Ferrari – Scuderia Ferrari

Milujete rychlou jízdu, stoupající adrenalin, atmosféru závodů a zážitek z výhry? Pak je tu pro vás nová vůně od Ferrari „Scuderia Ferrari“. Je stvořena pro muže milující pocit ze vzrušené jízdy a neustále zvyšující se rychlosti. Hlava vůně se skládá z citronu, mandarinky, máty a levandule, srdce tvoří černý pepř, rozmarýn, kardamon, černý čaj a kakost. Základem je dřevo Guaiac, cedrové dřevo, ambra, fazole Tonka a pižmo.125 ml toaletní vody Ferrari „Scuderia Ferrari“ stojí 1 250 Kč, 75 ml 950 Kč a 40 ml 750 Kč.


Zdroj: www.parfumy.cz, www.news-parfums.com

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu