Oversized kabelky - hit letošního podzimu!

Oversized kabelky - hit letošního podzimu!

4. srpna 2014, oversized kabelky, tote bag, velké kabelky, kabelky Asos

Sponzorované odkazy

Co neleží v dámské hlavě, leží na dně kabelky. Žena je sice od přírody emotivně založená, ale ta správná racionální složka jí nechybí. Alespoň pokud jde o obsah kabelky. Miliony drobných věcí, které převážně během roku použije minimálně, ale vydatně se skrz ně propracovává ke klíčům, mobilnímu telefonu nebo rtěnce. Vážně nás baví vláčet po městě velké kabelky a vážně potřebujeme k životu to nekonečné hledání? Není to vlastně podstatné. Jinak to nejde, jinak to asi neumíme a navíc – oversized kabelky jsou právě teď in!

Nejsem nadšená z toho, že si věčně připadám jako bych byla na cestě na konec světa. Rameno po chvilce chůze stávkuje, záda se také netváří příliš nadšeně a boty pod tíhou kabelky zapadají mezi kostky víc než jindy. Jenže co vyřadit? Diář musím mít. Vím, že je bláznovství mít tři poznámkové bloky, ale už jsem to zkoušela a neobejdu se bez nich. Taštička s malováním se také vyřadit nedá. Kapesníčky, klíče, telefon a menší láhev s vodou – základ. Nebudu si nic nalhávat, s malou kabelkou ani chodit neumím, protože mám neustálý pocit, že mi něco schází.

Oversized kabelky jsou hitem podzimu, tak se netrapme jejich účelem a pojďme se na ně podívat. Za přechod mezi letní a podzimní módou se dá považovat tato úžasná taška od DKNY. Zdánlivá plážovka má široké vyžití a osobitý styl.

Skvělý tvar, prakticky řešená ucha, neutrální černá barva. Taková klasika od značky Mango, která rozhodně neomrzí.

Tváří se jako plážová taška, ale nemusí jí být. Klidně bych do ní schovala notebook a diář a vyrazila pracovat do útulného prostředí některé z kaváren.

Na podzim se budou zase nosit vzory. Tato kabelka nenadchne ani neurazí. Dá se vzít téměř ke všemu a myslím, že se do ní vejde i pejsek o velikosti pinče.

Co vy a oversized kabelky… Máte je rády nebo mučíte těžkými nákupy malé kabelky? Podzim si žádá oversized – kabelky, kabáty i na příklad svetry. Oddejme se velkému světu!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu