Bez čeho se neobejdete v nové sezóně? - H&M Key Pieces MEN

Bez čeho se neobejdete v nové sezóně? - H&M Key Pieces MEN

10. srpna 2014, podzim 2014, key pieces, must have, H&M, pánská móda, pánské sako, pánská košile, piqué sako, pánská bunda

Sponzorované odkazy

I když se zdá, že podzim je ještě daleko a mnozí z nás o něm nechceme ani slyšet, blíží se neuvěřitelně rychle, to mi věřte. Dostupná a mezi zákazníky velice oblíbená módní značka H&M už je například připravená. Nejen ženám, ale také mužům nabídne trendy podzimní kousky, které označuje jako ,,klíčové", bez kterých se v žádném případě v nastávající sezóně neobejdou. U těchto klíčových kousků se kombinuje klasika spolu s novými sportovními detaily. Už z toho lze vyvodit, že letos na podzim bude in skloubení jednotlivých paralelních stylů.

S přístupem studené podzimní sezóny bude zapotřebí přidávat na vrstvách. Tričko s mikinou někdy možná nepostačí, a proto H&M pánům nabízí trendy střih podzimní bundy s kapucí. Podle značky H&M se tato bunda stane základním kamenem každého pánského šatníku. Je nabízená ve dvou barevných variantách a to tmavě modré a vínově červené. Velice kreativně je řešeno zapínání v podobě nevšedních knoflíků.

Investovat se vyplatí i do klasického pleteného pánského svetříku. Ve vašem šatníku se stane základním kusem, který jde kombinovat téměř s čímkoli. V šedém, modrém a béžovém provedení si můžete už nyní pánský svetřík v obchodech H&M zakoupit. Vůbec neprohloupíte, pokud se rozhodnete pro všechny tři barvy, jelikož speciálně tento kousek unosíte.

Dalším must-have kouskem, který váš šatník podle H&M musí mít, je barevná mikina v jakési fialové barvě. Hodí se pro sportovce, ale i jako stylový a pohodlný doplněk pro všechny možné chvíle. Spolu s touto mikinou značka H&M nabízí trendy módní doplněk v podobě šedé kšiltovky a semišové sneakersky s tkaničkami a gumovou podrážkou.

Módní značka H&M má pro pány připravené i sportovní piqué (prošívané) sako, které se hodí do práce, ale také při trávení volných chvil o víkendu. I zde se jedná o univerzální přírůstek do vašeho šatníku. Sako už se totiž dávno nenosí jen do kanceláří a vybrané společnosti. Dá se kombinovat i s neformálními módními kousky a doplňky.

Stejně tak víceúčelové jako byl pletený pánský svetřík je i takzvaná Henley košile vyrobená ze 100% bavlny, a proto svým vzezřením připomíná tričko. Vybírat můžete z osmi barevných provedení. Henley košile má propínání v horní části a také na rukávech, které umožňuje je míti vyhrnuté a sepnuté či dlouhé.

Kostkovanou košili pánové také ocení při mnoha příležitostech. Stejně jako ze saka se z ní dá vytvořit jak formální, tak i neformální kousek. Jakási farmářská košile, která sama o sobě není nijak zvlášť zajímavá, ale v kombinaci s výraznějšími módními doplňky a oblečením se z ní stává hotová ,,hvězda".

A teď už jen chybí nějaká ta spodní část. Značka H&M na to myslela a pro pány připravila trendy džínové kalhoty v dostatečném barevném výběru. I ty se řadí mezi víceúčelové. Lze si k nim obout tenisky nebo elegantní mokasíny a obléci sportovní tričko či piqué sako. Zelenou budete mít pokaždé.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu