Puma kolekce podzim 2014

Puma kolekce podzim 2014

11. srpna 2014, Puma, forever faster, nová kampaň Puma, kolekce Puma podzim

Sponzorované odkazy

V rychlém světě internetu se nám mnohdy podaří přehlédnout módní novinku, reklamní kampaň nebo zajímavý postřeh ze světa celebrit. V médiích se začíná objevovat stále častěji značka Puma ve spojitosti se slavnými jmény. Příčina je zcela jasná – nová sezóna se přiřítí ve vysokém tempu s reklamní kampaní FOREVER FASTER v čele. I když se v tomto článku zaměřujeme primárně na podzimní kolekci, byla by škoda nechat takovouto silnou kampaň bez povšimnutí. Symbolika sloganu je snad zcela jasná – Puma si stále drží prestižní místo „nejrychlejší značky“ na světě.

Specifičnost samotného výrazu rychlost v sobě ukrývá silný podtext. Když se řekne rychlost, představíme si běžecké boty. Když se řekne rychlost ve firmě Puma, většinou sahá představa o pojmu mnohem dál, až k rychlému dynamickému rozvoji značky. Puma také představila nové dresy pro fotbalový tým Arsenalu. Pod hesly Future, Forever, Victoria vznikly tři barevně odlišné dresy splňující vize fotbalového týmu i filozofii značky Puma.

Zatím to tedy vypadá, že se Puma do nové sezóny pořádně opřela. Co nabídne svým běžným zákazníkům? Za jeden základní kousek šatníku považuji tuto delší dámskou mikinu. Vše, co je oversized nebo se tomu alespoň vzdáleně podobá, je stále trendy. Navíc praktické využití se takové mikině nedá popřít.

Vlastně na ni hned můžeme navázat dalším produktem, což jsou legíny se zebrovanými pruhy. A hned máme vytvořený sportovní komplet.

Přeci jen jsme teď až moc zabředli do šedé barvy. Stačí si pořídit výrazné tenisky nebo kabelku a outfit je hotový. Ostatně Puma tvoří své kolekce tak, aby byly vhodné na běžné nošení i na sport a vzájemně se dobře kombinovaly.

Zvířecí motivy patří mezi jeden z motivů stěžejních již několikátou sezónu. Asi to tak ještě nějakou dobu zůstane, protože tygry, zebry či jiné obyvatele říše zvířat na oblečení a doplňcích uvidíme opět na podzim.

Zdroj: www.puma.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu