Tally Weijl Early Winter 2014: Femme Rebelle

Tally Weijl Early Winter 2014: Femme Rebelle

12. srpna 2014, lookbook, Tally Weijl, dámské oblečení, dívčí oblečení, podzim 2014, Early Fall, Tally Weijl Early Fall, Femme Rebelle

Sponzorované odkazy

Léto se přehouplo do své druhé půlky, a co nevidět bude ve vzduchu cítit podzim. Už teď ho ale můžete „nasávat“ v obchodech. Pulty se začínají plnit kousky, které nás budou provázet novou sezónou, a i když ještě možná nemáte na podzim pomyšlení, načerpat trochu inspirace a pochytit nové trendy nebude na škodu. Přehlídkou nejnovějších módních tendencí je i nová kolekce Early Fall 2014 oblíbené mladistvé značky Tally Weijl s názvem Femme Rebelle.

Značka Tally Weijl nám ukazuje, že letošní podzim je vlastně celý o rebelství a současném zachování naší romantické ženské stránky. Nezní to jako perfektní kombinace? Rockové prvky jsou v jednom outfitu spolu s těmi vyloženě dívčími, sportovní s elegantními a výsledkem jsou originální looky, které zaujmou na první pohled.

Lookbook Femme Rebelle obsahuje všechny důležité kousky šatníku rebelky: bomber bundičku, rocková trička, skinny jeans, květované šaty i kostkované kousky, tak typické pro podzimní náladu. Poradí vám, jak jednotlivé kousky neotřele a odvážně kombinovat, a bez čeho se rozhodně neobejdete.

Tally Weijl se v kolekci Early Fall 2014 vrací k oblíbeným podzimním barvám, jako jsou černá, tmavě modrá a vínová, i klasickým materiálům kůži a denimu. Nezapomíná ani na nezbytné vzory. Téměř každý podzim jsou v kurzu kostky a káry, a tak i ony zavítaly v podobě košil, kalhot i šatů do této kolekce. Pruhovanými šaty v černo-bílé kombinace nikdy nic nezkazíte, a Tally Weijl to ví také.

Z dalších trendů se v kolekci objevuje sporty styl, tedy trička podobná dresům, nebo mikiny s nejrůznějšími nápisy. Ty jsou pak zajímavě kombinovány s kalhotami s potiskem nebo sportovními šortkami. Nemůžete se rozhodnout, jestli jste spíš rebelka, nebo romantička? Oblečte si květované šaty a přes ně přehoďte koženou bundičku, přesně jak ukazuje lookbook Femme Rebelle.

Zdroj: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu