Hlavně pohodlně - boty, které můžete nosit celý den bez obav

Hlavně pohodlně - boty, které můžete nosit celý den bez obav

16. srpna 2014, obuv, nike, air max, pink, fashion, módní, espadrille, slip on, vans, tenisky, trendy

Sponzorované odkazy

Zdálo se to již nemožné, ale tenisky a kecky se opět vrací na výsluní a vytlačují námi dlouho oblíbené a opěvované balerínky a flip flopy. Během posledních let módní řetězce tvrdě zapracovaly na designu samotné boty, propracovaly kombinace barev a začalo úplné šílenství.

Air Max

Mezi hlavní hvězdy se dostaly tenisky obchodního domu Nike pod názvem Air Max. Revoluce začala již v roce 1987 kdy Nike představila první model Air Max tenisek určených pro běh. Charakteristická pro ně je a bude tzv. bublina pod patou nebo-li Air-Sole. Za 27 let se tenisky posunuly hodně dál, měnily svůj vzhled, byly vylepšovány postupně každým rokem a tak se jejich rodina rozrůstala rychlým tempem. Cesta dlouhá téměř 30 let upevnila Air Max jako přední značku obuvi. Nike se více věnovala kombinaci módních barev, která si našla své zákazníky a velké nadšence, kteří si přejí vlastnit alespoň jeden pár ve svém botníku. Cena se pohybuje okolo 4tis. a když už si našetříte na tyto úžasné tenisky tak nastává ta horší část a to je samotný výběr tenisek, jelikož Nike nabízí širokou škálu barev a kombinací.

Slip-on

Do popředí oblíbenosti se také dostávají slip-on nebo-li česky „cvičky“. Jejich velkou předností je, že nemají tkaničky, pouze po obou stranách gumky, takže do nich lehce vklouznete a můžete jít. Perfektně sedí na noze, jsou lehké a velkým hitem budou ještě několik sezon. Nosit se dají ke všemu, vypadají dobře jak s šatům tak ke sportovnějšímu stylu. Pokud si tyto boty pořídíte, věřte že se stanou vašim věrným společníkem, kterého nebude chtít dát z nohou.

Espadrille

Espadrilky jsou neformální sandály, které byly velmi oblíbené zejména v 80. Letech ve Francii. Minulou sezónu se opět objevily na módním výsluní. Velmi si je oblíbily módní bloggerky a staly se velkým hitem po celém světě, především pro svou pohodlnost a cenovou dostupnost. Jsou stylové a díky nekonečně široké škále barev a vzorů jsou velice snadno kombinovatelné s ostatním oblečením. Tradiční espadrilky jsou vyrobeny z plátna a jednoduchá podrážka je tvořena z provazu. Pokud toužíte po ideální botě, vhodné do města i k moři, rozhodně si jedny pořiďte.

Vans

Značka Vans patří mezi velmi oblíbené výrobce skateboardové obuvi. Na trhu funguje od roku 1965. Její tradiční „old school“ modely se do až do dnešních dnů obešly bez výrazných zásahů do designu a stále slaví úspěchy. Samozřejmě, že boty „Vansky“ nejsou určené jen pro skateboardisty. Díky univerzálnímu designu je běžně může nosit úplně každý, komu padnou do oka. Tato obuv je cenově dostupnější než předchozí boty a proto si jich můžete pořídit hned několik v různých barvách.

Converse

V neposlední řadě zde máme nesmrtelné Conversky, které jsou opravdu věčné. Jejich příběh začal kdysi dávno na amerických předměstích, kde je nosili basketbaloví hráči. Původně byly ušité pro sport, ale postupem času se staly záležitostí stylu a postupně se proměňovaly až do dnešní městské lifestylové podoby.I zde návrháři nelenili a vylepšili botu o pár detailů, zapracovali na potisku a stále jsou velmi oblíbené.

Zdroje: www.asos.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu