Jako květinová víla - věnečky do vlasů

Jako květinová víla - věnečky do vlasů

19. srpna 2014, accessories, doplňky, hippie, hair, vlasy, ozdoby

Sponzorované odkazy

Pamatujete jak jste jako malé pletly na louce věnečky z lučních kvítků a pak je nosily jako ozdobu na hlavě a pobíhaly po louce? Letní období je ta správná chvíle kdy si můžete dětství připomenout trendy květinovými čelenkami neboli flower power. Tato neuvěřitelně jednoduchá ozdoba ve formě čelenky dokáže z každé ženy udělat skvostnou vílu, působící něžně a velmi žensky. Nejhezčí čelenky s květy nabízí Asos.

Zdroj: www.asos.com

Vy si tento vlasový skvost můžete vyrobit samy za pár korun a ani na to nemusíte být extra zručná. Postačí vám obyčejná pevná čelenka, umělé květiny, nůžky a sekundové lepidlo. Květy nastříhejte, nalepte podle vlastní fantazie různě daleko od sebe na čelenku, chvilku pevně podržte každý květ zvlášť ať drží a čelenka je hotová. pro ty co zrovna nemají u sebe lepidlo mám tip, můžete použít také jehlu a nit a přišít květy k čelence. Stejným způsobem si můžete ozdobit pouze sponku do vlasů. Můžete si tedy během chvilky a podle vlastní fantazie vyrobit svůj vlastní originální vlasový doplněk. Tak buďte jedinečná a okouzlete okolí vlastním menším uměleckým výtvorem.

Zdroj: www.fler.cz

Tyto něžné skvosty se hodí především ke stylu „bohemia“ nebo „hippie“, dlouhými šaty či sukněmi až na zem, třásněmi, vyšívanými halenkami nebo volnějšími kalhotami nic nezkazíte a je to přesně to pravé pro to, aby jste celý look zdokonalily. Tentokrát nechte odpočinout i vaši žehličku na vlasy a dejte jim svobodu a volnost jako v dětství, vlasy vám poděkují, že si odpočinou. „Bohemia“ se opět vrací do kurzu a oblíbili si ho nejen světové celebrity, ale také modelky. Můžete popustit uzdu své kreativity, kombinovat vzory i různé materiály a doplnit šperky, bohemia styl říká čím více šperků tím lépe celý look vypadá. Pak už jen stačí obout nízké páskové sandálky, přehodit přes rameno messenger a vyrazit ven.

Zdroj: www.greenbrideguide.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii doplňky a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu