Svěží trendy! - Podzimní kolekce tenisek z Queens.cz

Svěží trendy! - Podzimní kolekce tenisek z Queens.cz

20. srpna 2014, novinky, běžecká obuv, Queens, podzim 2014, tenisky, dámská obuv, pánská obuv, sportovní obuv, Nike, adidas, New Balance, Air Max

Sponzorované odkazy

Obchody značky Queens a eshop queens.cz jsou s námi již jedenáct let. Po celou dobu nabízí široký sortiment streetwearové módy a obuvi těch nejznámějších značek jako jsou například Nike, adidas, Reebok, Ecko, Puma, Roca wear a mnohé další. Letos na podzim přichází s novými modely tenisek plných trendů, které přináší inovace do oblíbených a dnes již klasických typů tenisek. Na své si přijdou muži i ženy napříč věkem a to u většiny modelů.

adidas ZX Flux

Vybírat mohou zákazníci v kamenných obchodech i na internetovém e-shopu značky z mnoha kousků obuvi. Například je zde k dostání nový model tenisek sportovní značky adidas Originals, který nese název ZX Flux. Tyto boty vycházejí z běžeckých tenisek ZX 8000, které se stali v 80. letech okamžitě senzací. Boty ZX Flux mají přepracovaný tvar. Tato novinka je odlehčená se síťovinou na vršku a třemi charakteristickými proužky a kostrou paty z termoplastické pryže. Hodit se budou především pro všechny milovníky sportu a to hlavně běhu. Mají originální podešev a zpevnění střední části boty. Z nynější kolekce stojí za povšimnutí hlavně růžová a leopardí verze.

adidas Tech Super

Další novinkou od adidas je obuv Tech Super vycházející z poněkud mladšího tvaru, jenž se poprvé objevil na letních olympijských hrách v Barceloně roku 1992. Jedná se tedy o jakési retro boty, které však Queens nabízí ve spoustě barevných kombinací včetně různých printů. Obuv je velmi pohodlné a taktéž se hodí pro všechny ,,runnery". Má měkký semišový svršek, který je dále rozdělen na dvě barevná pole a doplněn černým jazykem, výztuží šněrování a samozřejmě třemi pruhy. Chůzi si užijete hlavně díky vstřikované mezipodešve z materiálu EVA (Ethylene Vinyl Acetate), která poskytuje lehké odpružení.

New Balance

Lifestylová obuv New Balance zaznamenala v posledních letech veliký boom po celém světě a přilákala si mnoho spokojených nositelů. Nyní zase překvapuje unisex teniskami klasického designu, ale ve skvělé kombinaci nových moderních barev s precizním důrazem na detail. Díky použitým materiálům a technologiím se mohou boty pyšnit výjimečně pohodlným nošením.

Nike WMNS Air Max Lunar 1

Technologie Air Max legendární sportovní značky Nike už je na světě více než 25 let. Typickým znakem je ona slavná vzduchová bublina, která zajišťuje větší komfort při chůzi i běhu. Myslí dokonce i na vaše zdraví a díky tlumení rázů při došlapu šetří vaše klouby a záda. Novou verzí těchto klasických tenisek je Lunar 1 s technologií Lunarlon, která napomáhá k větší lehkosti a pohodlnosti bot.

Nike WMNS Air Max Thea

Spojením tenisek Nike Air Max 1 a Nike Air Max 90 vznikla nová silueta Nike Air Max Thea. V několika barevných variantách si tyto boty mohou užívat všechny ženy, co si potrpí na pohodlnou chůzi a komfort při sportovních aktivitách. Exkluzivní lehké odpružení, low-cut profil, elegance pro trvalé pohodlí a decentní styl – to jsou tenisky Nike Air Max Thea.

Zdroje: www.queens.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu