Pět tipů na dámské legíny – vzory, barvy, metalický lesk

Pět tipů na dámské legíny – vzory, barvy, metalický lesk

22. srpna 2014, legíny, legíny na podzim, barevné legíny, legíny se vzorem

Sponzorované odkazy

Legíny! Hit diskoték let minulých a hit multifunkčního oblečení let současných. Legíny se přetransformovaly v určitý živelný prvek, který parazituje na nedostatcích ostatního oblečení. Jsou v podstatě univerzální, jen záleží, jak je skombinujeme s celým outfitem. Kromě dobré schopnosti kombinace také záleží na soudnosti majitele jedinečných legínových kalhot. Někdy se stávají nechtěně módním přešlapem, ale převážně je zbožňujeme pro nekonečné varianty nošení, trendy vzory a pohodlí. Dnes jsem pro vás nachystala pět tipů pro podzimní dny.

Tip číslo jedna – koženka a metalické tóny

Určitě jste si povšimli trendu kůže a koženky na legínách nebo případně na rukávech u bund a kabátů. V loňském roce tento trend započal ve větší míře a letošní rok bude směle pokračovat. Kabáty s koženkovými rukávy jsou už sice trošku okoukané, ale ve velké nabídce se ze zajímavých modelů stále vybírat dá. U legín je to dost podobné a tak vsází designéři na novější pojetí a kombinují koženku s jinými materiály či originálními zdobnými prvky. Pokud ale nechcete příliš splývat s davem, pořiďte si rovnou legíny metalické. Sama jsem nedávno ulovila jedny ve zlatém odstínu a jsem z nich nadšená. Hodí se na společenské akce i běžné nošení – takže mají u mě velké plus.

Tip číslo dva – květinový potisk

Seženete ho zcela snadno přes asos.com. Květinový potisk ve všech podobách a na všem, co se dá nosit. Květinové legíny nejsou výjimkou. Na podzim k nim obujeme kotníčkové boty s kožíškem a biker bundu a ležérní model je hotový.

Tip číslo tři – tartan

Já vím, že slavné období tartanu už odeznívá. Ale právě proto bychom si jej mohli dopřát v jiných podobách. Legíny se vzorem kostky se k podzimu hodí. Inspirujte se anglickou elegancí a najděte v legínách s potiskem tartanu osobité kouzlo.

Tip číslo čtyři – potisky a jiné potisky

Ať už popíšeme jakýkoliv vzor či potisk, jedno je jasné. Všechny originální motivy se cení. Vyzkoušejte si, jaký potisk se k vám hodí nejvíce, a můžete se už jen těšit z pohodlí, které legíny nabízejí.

Tip číslo pět – zlatá stále trendy

Neodpustím si na závěr alespoň malou ukázku mé oblíbené černo – zlaté kombinace. V podání na legínách je skvostná a vybízí k pohrávání si s naší fantazií.

Zdroj: www.mohito.com , www.zara.com , www.mango.com , www.hm.comwww.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu