Mohito podzim/zima 2014

Mohito podzim/zima 2014

23. srpna 2014, Mohito podzim 2014, Mohito AW 14, nová kolekce Mohito

Sponzorované odkazy

Oslnivá ženská krása, živelná černá a červená barva mísící se s drsným prostředím, kontrasty, sex appeal…vše, co by měla módní kampaň mít. Taková je nová kolekce Mohito podzim/zima 2014 a stejně tak i vnímám novou reklamní kampaň značky. Synchron, který kolekce s tematickou kampaní vytváří je opravdu jedinečný a velmi vydařený. Prostředí diváka nijak neruší, naopak mu dává možnost vychutnat si jednotlivé modely v celé jejich kráse.

Jako kulisa posloužila čistá příroda Kanárských ostrovů a o ostatní už se svou zkušenou rukou postaral fotograf Marcin Tyszka. Prohlížím si nový lookbook Mohito a intenzivně vnímám ostrost modelů dokonale splývající s jemností ženské krásy. Z rozjímání mne ovšem hned vytrhne okolní prostředí. Tak strohé, jednoduché. Záblesky zrcadel na kamenech evokují intimitu pokoje a přitom jsme jen v nekonečném náručí přírody.

Jak vznikal lookbook si také můžete prohlédnout na oficiálních stránkách v backstage fotografiích nebo na videu, které reklamní kampaň zaznamenává.

http://cdn.mohito.com/…w14_full.mp4

Kampaň je laděná do červené, černé a bílé barvy. Navzájem se kombinují a obměňují jejich odstíny. Setkáváme se s využitím metalických prvků a lesku. Nechybí také trendy kožené a koženkové materiály.

Nosit se budou podle Mohita šaty a očkové sukně do půlky lýtek. Ano, ty sukně, které jsme vídali na módních přehlídkách a mnohdy i doufali, že se na prodejní pulty nedostanou. Co se dá dělat, historie se opakuje a my zase musíme navyknout na znovuprobuzené trendy. Podobná délka bude převládat i u podzimních kabátů, což bývá varianta přijatelnější. Podzimní kolekce značky Mohito stojí za zhlédnutí už jen díky vydařené reklamní kampani. Pokud vás osloví některý z presentovaných kusů, berme to jako krásný bonus.

Zdroj: www.mohito.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu