Džíny s nízkým sedem jsou in i na podzim 2014

Džíny s nízkým sedem jsou in i na podzim 2014

25. srpna 2014, jeany podzim, jeany s nízkým sedem, kalhoty s nízkým sedem, boyfriend jeans

Sponzorované odkazy

Dají se kalhoty s nízkým sedem nazvat fenoménem své doby? Snad i ano. Postupně si je oblíbili i zarputilí odpůrci extravagantních outfitů. Navíc některé kalhoty jsou v sedu sníženy opravdu jen velmi nepatrně. Tuto sezónu se džínů s nízkým sedem opět dočkáme, ale přednost dostanou cigaretové střihy a styl boyfriend jeans.

Proměny trendů můžeme snadno sledovat u značky Zara. Podzim 2014 přinese opravdu úzké skinny jeany, boyfriend jeany v retro stylu a nebo legínové kalhoty. Kožené kalhoty a koženkové detaily půjdou ruka v ruce s denimovou módou a budou se navzájem prolínat. Nečekejte sedy nízké ke kolenům, spíš volnější střihy připomínající ležérní cigaretové kalhoty nebo výše zmiňovaný boyfriend styl. Kde koupit džíny s nízkým sedem?

Můžeme se vydat do obchodů se streetovou módou, nicméně tam objevíme spíše sportovnější modely. Italské módní značky nabízejí v podzimních kolekcích hned několik typů džínů s nízkým sedem. Do svých kolekcí je zařadily na příklad Koralline, Leidiró nebo Liu Jo. V úvodu článku jsem uvedla značku Zara, nicméně ta se oce orientuje na džíny typu boyfriend. Ulovit boyfriend džíny nebo džíny s nízkým sedem bude možné i v obchodech Promod a Mango. Nejvíc trendy jsou mírně otrhané džíny nebo využití záplat a ozdobných aplikací.

Tradiční denimové značky také nabídnou několik modelů v tomto provedení. Určitě zavítejte do obchodu Levis, nepřehlédněte Diesel a rozhodně se vyplatí prohlédnout si kolekci značky G-Star.

Co myslíte vy? Jsou džíny s nízkým sedem už pouhý přežitek nebo se pomocí nich dá vykouzlit skvělý outfit. Ostýcháte se je nosit? Oblibili jste si jejich pohodlí a stylový look? Podělte se s námi o své zkušenosti. Možná je to na delší dobu poslední sezóna, kdy džíny s nízkým sedem uvidíme.

Zdroj: www.mango.com , www.promod.eu , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu