Halenky a blůzky pro podzimní dny

Halenky a blůzky pro podzimní dny

26. srpna 2014, podzimní trendy, halenky podzim, průhledné košile, blůzy

Sponzorované odkazy

Dámská blůza dokáže podtrhnout ženskou smyslnost i hravého ducha. Bez halenky by se naše prababičky asi jen tak neobešly. Však jsou dodnes považovány za elegantní variantu oděvu. Nicméně volnost módy proměnila decentní blůzky v odvážné sexy topy a z příležitostného slavnostního oděvu se vyprofilovaly halenky na běžné nošení. Podzimní kolekce představují příjemné splynutí výše zmíněných prvků. Jaké nás čekají halenky na podzim a jak je budeme nosit?

Prohlédneme-li si stránky Asos, Polyvore nebo se vydáme hledat inspiraci na módní blogy, najdeme je.

Košile, halenky i vzdušné blůzky jsou všude. Některé připomínají crop topy s límečkem a jsou oblíbené mezi teenagery. Ve mně evokují roztleskávačky amerického fotbalu a rozmarné léto. V tom jsou halenky zcela jedinečné. Ať už jsou jakékoliv, mají své zvláštní kouzlo.

Podívejme se na průhledné blůzky. Nosí se k džínovým šortkám, slim džínům, nosí se přes společenské šaty nebo zastrčené do pouzdrových sukní. Vlastně je snad nekonečné množství kombinací, jak průhlednou halenku využít. A tady jsme trefili do černého. Průhledné blůzky a halenky si s námi budou podzimní dny užívat. Nechme se inspirovat trendem kontrastů a nosme je na příklad s koženkovými legínami nebo pletenými šortkami.

Další oblíbenu variantou budou saténové či hedvábné halenky. K nim se přidávají výrazné květinové potisky. Stále si také budeme užívat zvířecích motivů nebo abstraktních vzorů.

A co střihy? Čekají nás retro límečky, stojáčky, skládání nebo nadýchané volánky. Rukávy se zkracují a často jsou ponechaná odhalená ramena. Blůzy a halenky nacházejí multifunkční využití. Jako vrchní část oděvu využijeme pletené svetry, saka z teplákovky nebo elegantnější vršky v podobě rukávníků nebo společenských blejzrů.

Zdroj: www.promod.eu , www.hm.com , www.mango.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu