Kde koupit messenger kabelky?

Kde koupit messenger kabelky?

28. srpna 2014, kabelky přes rameno, messenger bag, crossbody

Sponzorované odkazy

Labužnické oko ženy si vždy najde ve všech módních obdobích něco, co bude zbožňovat a předčí vše ostatní. Napadá mne, že právě takovým prazvláštním módním artefaktem se staly messenger kabelky. Sice se občas ve stylu Victorie Beckham potácíme městem s kabelkou zavěšenou na předloktí, ale mnohem raději proběhneme svižně a pohodlně s kabelkou umístěnou na popruhu přes rameno. Přemýšlím, zda se pustíme do terminologie. Oni názvy vlastně nejsou až tak důležité. Svět módy na nás valí jednou hobo bag, hned zase tote bag a oblíbené crossbody bag. A právě u tašek crossbody a messenger bychom mohli ihned začít polemizovat. Necháme si termíny raději na jindy a raději se podíváme, kde kabelky a taška messenger můžeme koupit.

Jen stručně připomínám, že messenger jsou kabelky přes rameno s delším popruhem. Dnes se tak s oblibou označují kabelky jakýchkoliv velikostí, i když původně byl princip tašek messenger spíše praktický. Proto byly zejména rozměrů větších.

Messenger Michael Kors

V současné době jsou velmi oblíbené menší a středně velké messenger kabelky od značky Michael Kors. Ta se u nás stala velmi dobře dostupnou i pro mnohé cenově přijatelnou, zejména díky prodeji přes internet.

Messenger Zara a Mango

Ve svých obchodech mají messenger neustále v zastoupení na příklad značky Zara nebo Mango. Jedná se o tolik oblíbený model, že jej snad ani není možné stáhnout z prodeje. Ovšem Zara se zaměřuje spíš na menší rozměry messenger kabelek.

Stejně je na tom i značka Mango, která se kromě menších tvarů drží i střídmějšího designového zpracování.

Messenger kabelky mají různé rozměry, ale v nabídce převažují spíše menší kabelky připomínající psaníčka. Běžně jsou k dostání u různých značek, nicméně pokud chcete opravdu zajímavý kousek, vyzkoušejte prodejny Zara nebo z dražších variant značku Liu Jo. Zdroj: www.polyvore.comwww.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu