7 stylových doplňků, bez kterých se tento podzim neobejdete!

7 stylových doplňků, bez kterých se tento podzim neobejdete!

2. září 2014, rukavice, podzim 2014, módní doplňky, kožené doplňky, trendy, náušnice, oversized kabelka, semišové boty, vlněný klobouk, saténový šátek, kolová šála

Sponzorované odkazy

Podzim už klepe na dveře a je pomalu načase se porozhlížet po módních kouscích, které budeme nadcházející sezónu potřebovat. Již jsme obeznámeni s tím, jak vypadají podzimní kolekce módních značek, a které oblečení bude letos in, ale bez čeho by to také nešlo jsou stylové doplňky. Každá sezóna má pár svých stěžejních, které ji reprezentují a stejně tak je na tom i podzim 2014.

1. Saténový šátek / Kolová šála

Šátek je podle mě tím nejoblíbenějším módním doplňkem, kterého dámy využívají téměř v každé části roku. Dokáže perfektně dokrášlit outfit a v případě nutnosti zakrýt náchylná či ne tak dokonalá místa na našem těle. Letos na podzim to budou saténové šátky v přírodních odstínech, které budou trendy. Příjemný materiál a snadno kombinovatelné barvy – radost nosit! V chladnějších podzimních dnech lze sáhnout po vlněné kolové šále. Splní stejně dobře své poslání, ale je ještě o něco teplejší. Miluji na ni hlavně její schopnost vždy se perfektně přizpůsobit mému krku a dekoltu.

2. Oversized kabelka

Na stejné či vyšší příčce v oblasti módních doplňků stojí a nesmí být opomenuta dámská kabelka. Bez ní se v mnoha chvílích těžko obejdeme. Střeží všechny důležité věci, bez kterých se my ženy nedokážeme hnout z domu a navíc dlouží i jako krásný doplněk. Podzimu 2014 budou vévodit velké kabelky taktéž v přírodních barvách jako jsou černá, hnědá, bordó a všechny jejich odstíny. Tuto kabelku si zamiluje každá žena. I když někdy dělá problém v ní něco najít, vejde se tam rozhodně vše. Posloužit může i jako taška do školy nebo do práce.

3. Vlněný klobouk

Na vlněný klobouk jako módní doplněk nejsme moc zvyklé, ale nadcházející podzimní sezóna nám ukáže, co všechno jsme v jeho směru propásly. Klobouky nejvíce nosíváme v létě na dovolených či při opalování na koupalištích z toho důvodu, aby nás neoslepovalo sluníčko a nezpůsobilo nám bolesti hlavy či horší potíže v podobě úžehů a úpalů. Na podzim tyto starosti mít nemusíme, ale i tak může být klobouk pomocníkem a to v opačném smyslu, kdy nám hlavu, kterou nám utíká nejvíce tepla, zahřeje.

4. Dlouhé rukavice

I když si to nechci v žádném případě připustit, podzimní rána a večery mohou někdy zimou potrápit naše prsty a ruce a je dobré spojit příjemné z užitečným. Pár světových módních značek představilo stylové dámské rukavice, ve kterých budete letos na podzim trendy a šik. Jednalo se ve většině případech o rukavice kožené a dlouhé. Možná vám připadají nepraktické, ale mohou být skutečně skvělým doplňkem. Nechte je například vyniknout v topu s tříčtvrtečním rukávem.

5. Jedna náušnice

Věřte nebo ne, ale další ,,hitovkou" bude letos na podzim nošení pouze jedné náušnice. Tento trend předvedly světoznámé značky jako Celine, Isabel Marant a Louis Vuitton. Pokud se rozhodnete tento nový must-have kousek vyzkoušet, dbejte na to, aby náušnice byla dostatečně velká a výrazná. Musíte se hold pořádně pochlubit. Je sice nepraktické kupovat náušnice v páru, když in bude nošení jen jedné, ale můžete se třeba rozdělit s kamarádkou a zaplatit tak jen polovinu.

6. Kotníčkové semišky

I obuv můžeme brát jako takový módní doplněk. Ladíme ji nejčastěji s kabelkou a našemu outfitu dodává nakonec ten správný šmrnc. Na podzim se neobejdete bez kotníčkových semišových bot, které sice nejsou těmi nejideálnějšími do deštivého počasí, ale dokážete s nimi ztropit mnoho parády.

7. Kožené doplňky

V poslední řadě nesmím zapomenout ani na kožené doplňky. Náramky a obojky vyrobené z kůže či koženky budou jedním z nejpopulárnějších trendů nadcházející sezóny. Nejčastěji se setkáte s koženými náramky a obojky na krk, které jsou ve spojení se třpytivými kamínky nebo se zlatými aplikacemi. Tento doplněk si určitě zamilujete, jelikož je velice tvárný a dá se lehko kombinovat s ostatními módními kousky.

Zdroje: www.hm.com www.polyvore.com Thinkstock​

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu