Největší výběr tenisek Nike Air Max 90 najdeš na Queens.cz

Největší výběr tenisek Nike Air Max 90 najdeš na Queens.cz

7. září 2014, queens.cz, Nike Air Max, Air Max 90, Nike sneakers, tenisky Nike

Běžecká obuv s bublinou v podrážce. Komfortní sneakers pro každodenní nošení a konečně stylový módní trend. Air Max 90 za sebou mají poměrně dlouhou historii a vyprofilovaly se na žebříček jedněch z nejoblíbenějších bot po celém světě. Za stěžejní rok se považuje rok 1987, kdy se tyto jedinečné tenisky posouvají z roviny běžecké obuvi i do volnočasové módy.

Dámské i pánské tenisky Air Max 90 koupíte na http://www.queens.cz/tip/air-max-90.

Během dlouholetého vývoje vzniklo hned několik ikonických modelů, které si zaslouží pozornost. V současné době se dočkal své obměny i zcela první model Air Max 1, a to na počest výročí. Ten navrhnul designér Tinker Hatfield. Další informace o ikonických modelech značky najdete na na stránkách www.airmaxy.cz.

Pozor si ovšem dejte na padělky, které se šíří jako lavina. Stejný design nezaručí rozhodně kvalitu obuvi, a tak i důležitou zdravotní stránku. Nike Air Max jsou balzám pro naše nohy i páteř. Vyhněte se padělané obuvi. Více se můžete dočíst na http://www.stylehunter.cz/…-air-max-90/.

Komfort Air Max tenisek je daný hned několika faktory. Díky technologii Lunarlon mají boty nízkou váhu. K pohodlí přispívá i důraz kladený na materiály a prodyšnost obuvi. Jednoznačně poznáte Air Max podle bubliny umístěné v podrážce. Ta tam není samozřejmě na ozdobu a má i svůj funkční účel. Tím se dostáváme k modelu Air Max 90, který vznikl jak jinak než v roce 1990. Dodnes patří mezi nejoblíbenější modely a vyzdvihován je zejména díky svému pohodlí a stále originálnímu designu.

Nike Air Max 90 na Queens.cz

Limitované edice a více než 50 barevných variant modelu Air Max 90 nabízí eshop Queens.cz. Zakoupíte zde modely připomínající opravdu běžecké tenisky, ale na druhou stranu i modely ideální na běžné nošení. Barevné kombinace se zdají být nekonečné, a tak je výběr opravdu pestrý.

Zdroj: www.queens.cz, http://www.queens.cz/airmaxy

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu