Nová dámská kolekce adidas Originals na Queens.cz

Nová dámská kolekce adidas Originals na Queens.cz

5. září 2014, queens, cz, adidas, adidas Originals, sportovní oblečení, oblečení na sport, dámské oblečení, legíny, trička, mikiny, bundy, vesty, tílka

Sponzorované odkazy

Adidas, jedna z nejoblíbenějších sportovních značek vůbec, je zároveň firmou, která nikdy nezůstává pozadu. Ke každé důležité příležitosti, jakou bylo například nedávné fotbalové MS v Brazílii, vytvoří kolekci, a spolupracuje s významnými a populárními lidmi, jako je Stella McCartney, Kanye West, Jeremy Scott, či nejnověji Rita Ora. Občas se ale ke starým dobrým věcem vrací, a to v kolekcích Originals, které jsou inspirované staršími kousky, a ty pak dostávají nový kabát. A protože je nová sezóna za dveřmi, představuje se nám i nová kolekce adidas Originals pro podzim a zimu 2014. Pořídit si ji můžete už teď na Queens.cz.

Kolekce adidas Originals pro podzim 2014 ale rozhodně není pouze funkčním sportovním oblečením. Design zde hraje roli mnohem důležitější, než jsme u sportovních oděvů zvyklí. Setkáme se zde se současnými trendy, ale i s naprosto novými, originálními módními tendencemi.

Pro dámskou linii adidas Originals podzim/zima 2014 nabírali návrháři inspiraci z mnoha různých směrů. Jedním je například americká basketbalová liga NBA s jejími klasickými prvky, nebo inspirace punkovým stylem. Pokud vám něco říká pojem ‚rave styl‘, který představuje undergroundové hnutí vzniklé ve Velké Británii, možná vám ho některé kousky z kolekce také připomenou.

Jak je vidět, kolekce je více než různorodá. Pro vyznavače současných trendů je zde velké množství oblečení se zvířecími vzory, jako třeba zebří bomber jacket, nebo trička se žirafím vzorem. Nechybí ani stále častěji užívaný maskáčový vzor, který oblékly bundy i legíny, stejně jako tílka s tie-dye potiskem. Pokud ale stále obdivujete klasické adidas mikiny a tepláky s ikonickými pruhy, nebudete ochuzeni ani tentokrát. A protože sportování venku už bude také vyžadovat teplejší oděv, nabízí kolekce adidas Originals i hřejivé bundy a vesty.

Zdroj: www.queens.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu