Kolekce dětské módy - Back to school!

Kolekce dětské módy - Back to school!

1. září 2014, podzim 2014, školní oblečení, Takko, H&M, Zara, kids, Lindex, dětská móda, Back to school, zpátky do školy, School start, denim bundy, dětské bundy, dětské svetry

Sponzorované odkazy

Chápu, že všechny děti, krom nastávajících prvňáčků, štvou všudypřítomné nápisy ,,Zpátky do školy", ale je to tak, prázdniny pomalu končí a školáci by si měli začít připravovat aktovky. S novým školním rokem přichází taktéž i nová módní sezóna. Z mnoha věcí děti přes prázdniny vyrostly a nyní je právě čas na to, udělat nové zásoby. Módní značky, které nabízejí ve svých obchodech i dětskou módu jsou právě teď připraveny s kolekcemi ,,oblečení do školy".

Lindex

Právě jednou ze značek, která u nás v České republice nabízí dětskou módu je Lindex. Jejich předchozí kolekce již byly mnohokrát zmiňovány, tak se pojďme podívat na nynější, která nese název School start. Naleznete zde oblečení i módní doplňky pro holky i kluky všech školních věků a tak jako každá jiná kolekce, tak i tato má svůj vytříbený styl. School start od Lindex se nese v duchu skate módy. Na ležérní outfit se mohou těšit chlapci i děvčata. Není totiž nad to cítit se ve školních lavicích pohodlně a in.

H&M

Na dětskou módu dbá také oblíbená a dostupná módní značka H&M. Její dětská kolekce Back to school má pro děti od osmnácti měsíců do čtrnácti let připravené formální i neformální oblečení plné žhavých módních novinek. Trendy budou stále denim bundy, objevují se zde také květinové a etnické motivy, a jelikož se jedná o módu určenou dětem tak i velké barevné obrázkové potisky na tričkách a pro ty starší potisky v podobě velkých čísel, které bychom mohli označit za jakýsi american styl.

Zara

Španělská módní značka Zara je nám známá hlavně svou jedinečnou dámskou kolekcí oblečení a módních doplňků, ale v rukávu schovává také pánskou a dětskou módu, které mají ve větších městech dokonce i své specializované obchody. Na svých oficiálních stránkách předvádí právě nyní krásný a díky dětským modelkám a modelům také velice roztomilý lookbook, kde předvádí aktuální kolekci Back to school. Takže se připravte na podzimní módu plnou dětských svetrů, svetříků a lehkých bundiček.

Takko

Maminky jistě potěší, že pro jejich ratolesti má kolekci ,,Zpátky do školy" připravenou i módní značka Takko, jejíž obchody se nacházejí nyní již v každém o něco větším městě. Do dnešního dne má značka Takko v České republice přes více než sto svých prodejen. Nakupování je pak mnohem snadnější, když máte obchod ve své blízkosti. Co se týče dětské školní kolekce, tak Takko s ničím novějším než její konkurence nepřichází. Hojně se však zde objevuje kostkovaný vzor v kombinaci černé a červené, na který se zaměřte.

A na závěr upozorňuji na to, že každá z kolekcí Back to school je časově omezená, a proto by jste se měli vydat do obchodů co nejdříve.

Zdroje: www.hm.com www.lindex.com www.zara.com www.takko-fashion.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu