Jaké novinky si přichystal Stradivarius na začátek podzimu 2014?

Jaké novinky si přichystal Stradivarius na začátek podzimu 2014?

4. září 2014, Stradivarius, novinky Stradivarius, dámské oblečení, podzim 2014, trendy 2014, klobouk, kůže, potisky, vzory

Sponzorované odkazy

Jak lépe přivítat podzim, než obnovou šatníku? Nevyužít alespoň některé ze stylových novinek, které si pro nás naše oblíbené módní značky připravily, by byl téměř hřích! Spoustu jsme si jich už na Luxurymagu představili, a teď pokračujeme dále. Co pro nás přichystala na novou sezónu svěží španělská značka Stradivarius?

Stradivarius nám hned v Pre-fall lookbooku odhaluje největší hity podzimu 2014. A troufám si říct, že na své si přijde každý. Nádech luxusu a přepychu dávají podzimu kožešiny, které známe již z loňska. Mohou mít podobu jemného lemování parek a kabátů, nebo se ukazovat v plné kráse jako kožichy a hřejivé kožešinové vestičky. Další kapitolou, na podzim neopomenutelnou, je pletenina. Velká oka, chlupaté svetry, a jemné barvy, tak si podzimní pletené věci Stradivarius představuje. Kdo by si nepřál zahřát se stylově?

Než přijde opravdová zima, můžete si do sytosti užít lehkých bundiček. Letos na podzim uděláte nejlépe, když zvolíte bundu z umělé kůže nebo denimu. Krátkou, stylovou, takovou, která skvěle doplní džíny i šaty. A když už jsme u denimu, ten je na podzim 2014 samozřejmě také v kurzu. Zkuste džíny s vysokým pasem, nebo džínové šortky zkombinovat s punčochami.

Bez čeho se letos rozhodně neobejdete? Bez klobouku! A jak by měl vypadat? Vlněný, elegantní a ve vašem oblíbeném podzimním tónu – černý, vínový, béžový, hnědý, tmavě modrý…

A stejně jako loni návrháři nedali dopustit na umělou kůži. Tentokrát se však nesetkáme pouze s klasickou černou variantou, ale kůže získala nový kabát – béžová sukně, top, vínové kožené šaty.

Podzim 2014 v podání značky Stradivarius přeje i potiskům a vzorům. Květinový se k novému období v tlumených variantách opravdu krásně hodí, kostkovaný se stal již klasikou. Tyto výrazné potisky pak doplňují proužky a všelijaké nápisy, nebo třeba oblíbené dětské postavičky.

Zdroj: www.stradivarius.com, Facebook Stradivarius

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu