Novou podzimní kampaň od Mango předvádí Daria Werbowy!

Novou podzimní kampaň od Mango předvádí Daria Werbowy!

6. září 2014, Daria Werbowy, podzim 2014, podzimní kampaň, denim, dámské bundy, podzimní bundy, maxi svetry, cardigan, boyfriend styl, boyfriend rifle, riflovina, červeno-černá

Sponzorované odkazy

Podzimní kolekce předních módních značek jsou nyní v plném proudu a nás, krom nejnovějších trendů a must-have kousků, také zajímá, která slavná celebrita či topmodelka pro jejich podzimní kampaně fotí. Novou zářijovou kolekci španělské módní značky Mango předvádí ukrajinská supermodelka Daria Werbowy. Tato mluvčí kosmetické firmy Lancôme je osvědčenou stálicí, jelikož pro Mango nafotila i katalog jaro/léto 2014. Nutno podotknout, že ji to sluší nejen v tělo odhalujících letních kouscích, ale také v aktuálních podzimních, kde prim hrají lehké bundy, svetry, cardigany, kalhoty, košile či pletené šaty.

Daria Werbowy pod záštitou módní značky Mango představuje mnoho trendů, které ovládnou letošní podzim 2014. Bude to například kostkované vzorování v červeno-černé barvě. S touto novinkou se tuto chvíli přímo roztrhl pytel. Mango nabízí toto kostkování v atraktivní barevné kombinaci na košilových šatech. Krom Manga má ale na skladě červeno-černé podzimní kostky také Takko, House či Kenvelo.

Velice oblíbený je v poslední době i boyfriend styl, ve kterém se pro podzimní kampaň Daria Werbowy též představila. Jedná se o pohodlnou a ležérní módu, která je velice příjemná na nošení. Reprezentují ji povětšinou volné kalhoty či rifle, o něco větší košile a nebo trička. Snadno si tento styl zamilujete a ještě ke všemu vám to bude slušet.

Stále v kurzu zůstává letos na podzim i denim móda. Značka Mango svým zákaznicím nabízí nejrůznější střihy riflí, ale také trendy riflové bundy, které se budou v chladnějších dnech hodit. Denim móda má mnoha svých kladů, jenž bychom měli využít. Oblečení se snadno kombinuje s módními doplňky a se šperky. Denim modrá barva je velice příjemná a sluší každému. A jedná se prostě a jednoduše o módu, kterou si lze obléci téměř do každé společnosti a při jakékoli aktivitě.

Na podzim by to samozřejmě nešlo bez svetrů a podzimních bund. U Manga se připravte na svetry pořádně huňaté. V obchodech si budete moci zakoupit pletené maxi svetry či teplé ležérní cardigany. Ve většině případech je naleznete jednobarevné a jednat se bude o aktuální populární barvy jako je šedá, bílá, černá či hnědá. Zdobit je mohou jen copánkové nebo jiné pletené vzory.

Ke konci podzimní sezóny a v chladnějších dnech přijde vhod i dámská bunda. Značka Mango myslí na vše a v podzimní kampaniDariou Werbowy představuje dva modely lehkých bund. V jednom z případů se bude jednat o volnou dámskou bundu na zip v barvě bordeaux a druhou je osvědčená klasika – černá koženková bunda s kapucí.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu