Georgia May Jagger září v nové kampani Reserved!

Georgia May Jagger září v nové kampani Reserved!

8. září 2014, kolekce, kampaň Reserved, kampaň, Reserved, Georgia May Jagger, modelky, modelka, podzim 2014, zima 2014, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Není to jen slavné jméno, nebo tolikrát propíraná mezírka mezi předními zuby, co vás na Georgii May Jagger upoutá. Tato britská modelka, která má za otce rockovou hvězdu Micka Jaggera a matku texaskou supermodelku Jerry Hall, má totiž něco navíc. Možná jsou to plné rty, co první upoutá vaši pozornost, možná krásné blond vlasy, možná jen přirozený a milý úsměv. Každopádně však není pochyb o tom, že Georgia May Jagger byla jako nová tvář značky Reserved správnou volbou.

Kampaně oblíbené značky Reserved nabízející dámskou, pánskou i dětskou módu v minulosti zdobily tváře modelek jako Frida Gustavsson, Freja Beha Erichsen či Julia Stegner. Georgia May Jagger za nimi rozhodně v ničem nezaostává. Za sebou má už také spoustu zkušeností z módního světa. Zdobila titulní strany magazínů Vogue, Elle i Harper’s Bazaaru, byla tváří kampaní Rimmel, Chanel Resort a mnoha dalších.

Kampaň Reserved pro podzim a zimu 2014/2015 má všechno – bezchybné fotografie, prostředí, styling i potřebný nádech něčeho nového a neočekávaného. Kampaň se fotila v Londýně a jeho moderní prostředí skvěle koresponduje s oblečením, které značka Reserved nabízí. V kampani můžeme pochopitelně vidět kousky z kolekce pro novou sezónu, a jako vždy působí velmi svěžím a ženským dojmem.

Kolekce Reserved podzim/zima 2014 potěší velmi nositelnými kousky, z nichž některé budeme moci nosit dlouhá léta bez toho, aby vyšly z módy. Na mysli mám například černou koženou bundičku, která je sice letos trendy víc než jindy, ale nosit se dá snad pořád. Jak je vidět, nové sezóně vévodí i oversize kabáty, kterých je v kolekci Reserved opravdu dost. Nepředstavujte si černé neforemné kabáty, do barevných či kostkovaných od Reservedu se zamilujete!

V kolekci se mísí ležérní móda s tou elegantní, a tak vedle velkých svetrů a džín můžeme vidět i krásné smetanové šaty s dlouhým rukávem, nebo lesklou sukni do pasu s třpytivou halenkou.

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu