Zara TRF 2014 hlásí návrat do školních lavic – podzimní kolekce

Zara TRF 2014 hlásí návrat do školních lavic – podzimní kolekce

16. září 2014, autumn, zara, kolekce, trendy, podzim, sportovní, flitry, tepláky, bundy, kabát, modelky

Sponzorované odkazy

Slunečné letní dny se pomalu chýlí ke konci a módní řetězce nám začaly prezentovat podzimní kampaně 2014, většina se nese v duchu minimalismu a znovuobjevené ženskosti. Nápadná je i inspirace retro módou 40., 60. a 90. let. Kdo ovšem nejvíce zaujal svou kampaní, byla značka ZARA TRF pro rok 2014 ze školního prostřední.

Celý život se točí jen kolem dětí a jejich dospívání, tím je inspirována také nová podzimní kampaň Zara TRF autumn 2014. Konec prázdnin už máme za sebou a tak nová kampaň mladistvé ležérní módy Zara TRF 2014 z prostředí střední školy nemohla přijít v lepší dobu. Hlavní tváří letošní podzimní kolekce se stala keňská modelka Malaika Firth, kterou poslali i s ostatními modelkami si zavzpomínat do školní tělocvičny na své dětství. Tento prostor tak skvěle podtrhl tématiku studentské kolekce a předvedl léta plná volnosti, sportu a ležérní elegance street módy.

Celá kolekce je vedena ve sportovním duchu. Kombinace sportovních i moderních prvků je hlavním cílem této nové kolekce Zara TRF. Zbrusu nová kampaň o sekundární linii je v mnoha věcech podobná kolekci Chanel. Obě kolekce hlásají totéž, obě pracují jedinečným a stylovým způsobem. Zara TRF se svou novou kampaní ke kolekci podzim/zima 2014 ležérní** street stylové módy** ovládla středoškolskou tělocvičnu i šatnu tak se pojďme podívat, jestli se v tělocvičně opravdu dá jenom cvičit a nebo se zde také může předvést podzimní kampaň ZARA TRF 2014.

Kostkované skládané sukně, pruhované krátké topy a tenisky v kampani oblékla krásná keňská modelka Malaika Firth, která se stala hlavní tváří letošní podzimní kolekce.

Jejím protikladem se sněhobílou pletí byla Ola Rudnicka, která oblékla například sportovně střižené teplé svetry, volně vlající romantické sukně, ale také teplákové soupravy a plátěné tenisky.

Trio modelek pro letošní kampaň doplnila brunetka Alexandra Elizabeth Ljadov, která se předvedla ve volnějších džínových kalhotách, které hlásí comeback, květovaných halenkách, ale i v proužkovaném, krátce střiženém svetříku. Přibývající chladné dny zdůraznila světle modrým delším sportovním kabátkem.

Celá tato kolekce Zara TRF 2014 je kombinací sportovních i trendy modelů. Převládají zde především leopardí potisky, denim, pruhy, pletené svetry, sportovní kalhoty, kožešiny, flitry, zkrácené topy, tenisky, ale také roztomilé holčičí vibrace jsou součástí kampaně Zara TRF podzim/zima 2014–2015. Nejlepší věcí modelů v této kolekci je jejich maximální pohodlí a nositelnost, což je to, co všichni na podzim hledají a velmi rádi přivítají.

V kampani Zara TRF 2014 můžete vidět nevšední kombinace sportovních a trendy prvků. Krátké sportovní šortky kombinovány s trikem s dlouhým rukávem a pruhovaným potiskem nebo sportovní široké kalhoty spolu s moderním leopardím topem. Kolekce Zara však není jen o sportovních kalhotách a plátěných teniskách, v kolekci mají své místo i mini sukně, které spolu se sportovním topem vytváří skvělý vzdušný a mladiství vzhled. Celá kolekce je velmi zdařilá a tak, ikdyž už nejste žákem povinné školní docházky, nechte se inspirovat a určitě si pár kousků z letošní kolekce pořiďte i vy!

Zdroj: www.zara.com

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu