Už je to tady! - Celá kolekce Lindex by J. P. Gaultier

Už je to tady! - Celá kolekce Lindex by J. P. Gaultier

21. září 2014, Karen Elson, nude odstíny, Lindex, J. P. Gaultier, potisk tetování, dětské oblečení, dámské oblečení, podzim 2014, rakovina prsu, námořnický proužek, pouzdrové sukně, legíny, metalické barvy

Sponzorované odkazy

Tak jsme se konečně dočkali. Společnost Lindex, která je jednou z předních evropských módních řetězců a pyšní se stovkami prodejen ve více než šestnácti zemích, právě teď předvádí celou svou kampaň, na níž spolupracovala s jedním z nejznámějších módních návrhářů a to se samotným Jeanem Paulem Gaultierem.

Vše vypukne onoho osudného dne a to 8.října, kdy se na celém světě v obchodech Lindex a na webu www.lindex.com začnou prodávat produkty ojedinělé kolekce, jejíž tváří se stala legendární modelka Karen Elson, která je též talentovanou zpěvačkou, skladatelkou a kytaristkou.

Celá kolekce nabízí nádherné módní kousky, do kterých J. P. Gaultier vložil svůj osobitý styl, avšak interpretuje ho novým způsobem. To však není jedinou dobrou zprávou. Koupí jakéhokoli výrobku z této kolekce uděláte radost nejen sobě, ale také věnujete peníze na výzkum boje s rakovinou prsu. 10% prodejní ceny produktu bude v České republice věnováno Alianci žen a to na projekt Bellis Young. Kolekce obsahuje i vkusný růžový náramek, ze kterého bude na lékařské výzkumy darována celá částka.

A teď k samotné kolekci. Na co všechno se můžeme těšit? Kolekce Jean Paul Gaultier for Lindex se skládá nejen z dámského oblečení, ale také z oblečení pro děti, doplňků a spodního prádla. Vládnout bude téměř na všech módních kouscích trendy námořnický proužek, ale ne ve své specifické barevné kombinaci, nýbrž v in podzimních nude odstínech.

Na některých kusech naleznete i potisk napodobující tetování, bez kterého by to jednoduše nešlo. Jedná se totiž o oblíbený prvek návrháře Paula Gaultiera. I když jde o vzorování drsnějšího rázu, objevuje se i na oblečení v dětské sekci. Malé dívky si ho mohou užít na nabírané sukni či legínách. Dospělé ženy pak na smyslných spodních šatech a topu s dlouhým rukávem. Vše je promyšleno do sebemenšího detailu. Potisk falešného tetování se nachází pouze a jen na oblečení tělové barvy. Letmým pohledem nebo viděním na dálku by vám klamné tetování mohlo přijít skutečné.

Svérázný styl módního návrháře prvotřídních kvalit je možno zpozorovat i na sexy pouzdrových sukních metalických odstínů či na úzkých kalhotách v černé a červené barvě, které letos na podzim frčí. Kolekci provází také nevšední množství různých druhů zapínání, buď na klasický zip nebo přezky. Většinou se však jedná jen o doplněk a přikrášlení modelu, nežli o funkční věc. Zkrátka a dobře bude z čeho vybírat!

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu