Podzimní trendy v podání značky H&M

Podzimní trendy v podání značky H&M

27. září 2014, Liya Kebede, kožíšek, bunda z umělé kožešiny, parka, kombinéza, khaki, podzimní barvy, H&M, podzim 2014, módní trendy, podzimní trendy, lookbook, kampaň, Natasha Poly, Liu Wen

Sponzorované odkazy

Každá sezóna s sebou vždy nese své specifické módní trendy. Letos na podzim 2014 se s nimi přímo roztrhl pytel. Kterákoli módní značka se snaží ve svých kampaních předstihnout konkurenční prodejce a zaujmout zákazníky vždy něčím o něco novějším. Stejně tak je na tom i oblíbená značka H&M. Jsem si jistá, že jste již na billboardech či v televizních spotech zaregistrovali její podzimní kampaň. Nádherné fotografie, profesionální modelky a k tomu všemu i poutavé inspirativní video, které můžete nyní shlédnout.

Tvářemi, a dalo by se říci i těly, se u H&M podzimní kolekce staly tři krásné modelky. Všechny tři vytváří dokonalý kontrast, jelikož každá z nich zastupuje odlišnou rasu.H&M je proslulé svými kampaňěmi s modelkami a modely ze všech možných koutů světa a pro svou podzimní kampaň si vybralo tři zcela odlišné ale stejně úspěšné modelky. Jednou z nich je blonďatá Natasha Poly z Ruska, ke které se připojuje topmodelka etiopského původu Liya Kebede, která je též herečkou, provozuje svou vlastní módní značku a podílí se na různých charitativních kampaních. Třetí tváří se stala Asiatka Liu Wen, jenž se stala první ženou čínského původu, která předvádí pro Victoria's Se­cret. Módní značka H&M si tedy nemohla vybrat lépe a podle toho to také dopadlo. Kampaň i lookbook vypadají skvěle!

A které trendy budou letos na podzim 2014 u H&M aktuální? Módní žebříčky bude nadcházející sezónu bortit dámský kožíšek. Nejen značka H&M se s ním v nejnovější kolekci chlubí. Bunda z umělé kožešiny vás v chladných dnech dokonale zahřeje a ještě ke všemu se příjemně nosí. Pokud si však na takový trend netroufáte, H&M má v záloze khaki parka, který je zdoben kožíškem pouze v oblasti kapuce.

Krásným kouskem v kolekci, se kterým se H&M též chlubí, je kombinéza. I ta se nese v khaki barvě, která se stala tou primární v podzimní kolekci H&M 2014 a nalezneme v ní i kalhoty, trička, košile, šaty, šortky či svetříky. Khaki je totiž jednou z barev, která reprezentuje sychravý podzim.

Tyto a další módní trendy uvidíte právě nyní v kamenných obchodech či na oficiálních stránkách značky. Podle mého názoru si zde dokáže vybrat každá z žen.

Zdroje: www.hm.com www.youtube.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu