Klobouk - doplněk, který vám na podzim nesmí chybět!

Klobouk - doplněk, který vám na podzim nesmí chybět!

28. září 2014, asos, trendy, klobouk, podzim, damska, móda, fashion, doplňky

Sponzorované odkazy

Podzim je ideální období, kdy snad nejvíce využijte trendy klobouky. Podzimní kolekce většiny značek vás přesvědčí o tom, že klobouky se rozhodně nenosí jen v létě u moře. Letos jsou velice oblíbené jejich hřejivé varianty ze srsti nebo vlny, a to zejména ty výrazně barevné. Jsou neskutečně elegantní i nespoutané, udělají z vás dámu i bohémku! Bohužel jsou často opomíjené, nepříliš oblíbené, a i přes naši českou zdrženlivost se pomalu derou do širšího povědomí, do ulic i do vašich skříní. My vás přesvědčíme, že se jich nemusíte bát, klobouky nejsou jen pro starší zralé ženy, ale také pro mladší ročníky. Zhlédněte přehled těch nejkrásnějších a zjistíte, zda svůj odmítavý postoj k tomuto fantastickému doplňku přece jen nezměníte!

Klobouky byly letos v létě neskutečně in mají skvělou nejenom ochranou funkci před sluníčkem, ale také tu, že z vás udělají neskutečnou dámu. S podzimem tato móda přetrvává, ačkoli se od plážových slamáků a ležérních klobouků posunula o stupeň výš. Klobouky jsou nyní symbolem stylu – více elegantní a umírněné. Pokud jste typ člověka, který na sebe nerad upozorňuje, ale chce být také trendy, dejte přednost méně výrazným barvám, určitě se vám budou líbit černé klobouky s krempou v trendy gangsterském stylu. Navíc jsou vyroben ze stoprocentní vlny, která zaručí teplo a pohodlí za každého počasí.

Co se týče barev, jednoznačně stále vládne klasika a tou jsou černá, hnědá, vínová či fialová. Mají schopnost dovést váš outfit k dokonalosti a být pomyslnou třešinkou na dortu. Všem bohémkám s rozevlátými vlasy a uvolněnějším myšlením je určen ležérně elegantní klobouk. Hodí se jak na procházku do lesa, tak třeba na nákupy nebo k posezení s kamarádkou nad šálkem dobré kávy.

Milujete originální modely a kombinace, baví vás oblečení dozdobovat podle své fantazie? Pak si klobouky určitě zamilujete! Ať už ty se širokou rovnou krempou, které působí velice elegantně, a se zajímavým kabátkem i velice vkusně a nadčasově, nebo ty s krempou zvlněnou, která působí jako by přepadala do obličeje, perfektně se hodí k uvolněnému outfitu složenému z tmavých džínů, košile s etno potiskem, zrzavými kozačkami s třásněmi kožešinovou vestou s páskem. Budete se cítit skvěle a do vašeho šatníku tato kombinace přinese závan čerstvého vzduchu.

Pánské klobouky nepatří jen mužům už dávno se jim říká unisex a mnoho z vás je vzalo na milost již před časem, jsou totiž přes mnohočetná originální provedení i různobarevnost univerzálním kouskem, jenž jednoduše nezklame a hlavně sluší každému. Vezměte jej ke kalhotám volnějšího střihu a zajímavému více ženskému topu s krajkou, nebo jděte až do morku kosti – oblékněte černé úzké sexy kalhoty s bílou košilí, k tomu pánské polobotky, a máte outfit v pánském stylu jak vyšitý! Pokud budete chtít ještě více zářit nezapomeňte na rudou rtěnku a k tomu ve stejné barvě si udělejte manikúru. A že je tento styl neskutečně sexy, vám snad nemusíme povídat!

Ani večer nezapomínejte na tento úžasný doplněk, dopřejte si opravdový luxus a buďte za dámu v krásném klobouku z králičí srsti. Nabízí se nepřeberné množství s květinovými ozdobami, kontrastní černou saténovou mašlí či pírkami.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu