Disco příběh barev na podzimních sakách / Saka a krátké kabáty 2014

Disco příběh barev na podzimních sakách / Saka a krátké kabáty 2014

29. září 2014, dámské sako, podzimní sako, podzimní móda, Koralline, Zara

Sponzorované odkazy

Nové kolekce AW 2014 v sobě ukrývají velký potenciál módních trendů. Na mysli mám zejména svět barev, který se často v podzimní módě obrátí k tlumeným odstínům šedé a černé. Letos si užíváme barvy na dámských sakách a kalhotách. Jak by bylo snadné vytvořit ucelený kostýmek v jednom barevném tónu! Trendy ovšem velí barvy kombinovat netradičními způsoby a těšit se ze vzniklých kontrastů.

Takto přistoupila k podzimním trendům na příklad i značka Koralline. Setkáváme se v ní s výše uvedenými odstíny černé a šedé v působivém synchronu s barvami velmi výraznými. Konkrétně u dámských sak a společenských kalhot se v lookbooku značky podařilo docílit stylového výsledného efektu. Co takhle kombinování červené s růžovou a tyrkysovou? Někdy se obáváme módních výstřelků a mylně za ně považujeme i poměrně běžné modely. Tak tedy – sako a kalhoty nemusejí mít stejnou barvu a letošní sezónu je to navíc hit.

Nejen s barvami ale i se střihy si pohrála tradičně Zara. Krátká saka se stojáčky, rozevláté kousky s asymetrickým zakončením nebo oversize saka pánského typu. Oblíbila jsem si návrat delších sak, která někdy sahají až pod zadek. Taková se v kolekci Zara rozhodně najdou a jsou nejlepší v kombinaci se stylově kontrastním spodním dílem. Tepláky a sako? Proč ne. Podzimní móda bude hravá a její oči září tak, jako dítěti, které poprvé na hřišti spatří kolotoč.

Zara jako vždy pracuje s detaily a zdobí saka nabíranými rukávy, zdobnými sponami, zipy či koženkou. Trendy podzimních sak v sobě tedy zahrnují především rozmanitost barev, originalitu střihů, proti které stojí zcela tradiční střihy, možnost sladění outfitu do celistvého kostýmku a nekonečná hra s materiály.

Zdroj: www.sv-butik.cz , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu