Trendy v pánské obuvi - podzim 2014

Trendy v pánské obuvi - podzim 2014

30. září 2014, panska, moda, kozačky, polobotky, mokasíny, podzim, kolekce, trendy, obuv

Sponzorované odkazy

Pánské trendy v podzimní obuvi pro rok 2014 jsou opět velmi bohaté. Nosí se polobotky, tenisky, kovbojské kotníkové boty, loafers a dokonce i kozačky. Podzimní počasí nám signalizuje, že s ním přicházejí i nové podzimní pánské módní styly a trendy, které vzkřísí ty staré, zapomenuté, jež nově přinesou čerstvý vánek do našich šatníků a botníků. Aktuální podzimní trendy v obuvnictví jsou zde a nabízejí nekonečné možnosti kombinací módy se stylem všech moderních mužů. V kolekcích módní pánské obuvi pro sezónu 2014 najdete boty z hladké a reliéfní kůže, nubucku a semiše. Designéři přišli i s kombinací těchto materiálů v zajímavém provedení. Taktéž krátká srst a imitace srsti je velmi módní.

Módní sportovní tenisky

Stejně jako v dámských trendech, i u mužů na podzim vedou především sportovní tenisky. Jsou pro ně nejpraktičtější, především proto, že je mohou obouvat k džínům a trikům, ale stejně tak (pokud to etiketa dovolí) k sakům a košilím. Nosí se značky jako New Balance, Nike, Adidas a Converse. S teniskami docílíte uvolněného a ležérního looku, nejvíce se hodí pro mladou generaci. 

Hladké kotníčkové boty

Kromě sportovních tenisek, nabízí podzimní kolekce pánské obuvi 2014 také hladké modely a modely zdobené šněrováním, přezkou či zipem. Populární podrážky nové podzimní sezóny jsou mělké reliéfní a podpatek malý nebo platforma. Nejčastěji je na jejich výrobu použitá pravá měkká kůže a jsou zavazovací, se zipem nebo trendy šňůrkami. Nejmodernější barvou, která se již drží na výslunní několik sezon jsou odstíny hnědé.

Vysoké kozačky

Další horký trend pánských bot na podzim 2014 jsou vysoké boty, včetně podrážky s agresivním stylem. Můžete je nosit různými způsoby. Ve světě je to naprosto normální a Češi už se je také pomalu učí nosit. Zajímavý způsob nošení je styl rozvázaných bot v horní části a zastrčené nohavice kalhot do bot. Velice módní je i styl vykukujících pletených ponožek, které překrývají nohavice a jsou ležérně ohrnuté přes boty. Tyto boty jsou neuvěřitelně pohodlné a variabilní. Lze je skvěle kombinovat s různě barevnými ponožkami a džínsy, které lze do bot zastrčit. Je to ideální obuv pro jednoduché looky, protože jim dodá šťávu a šmrnc. Zároveň jsou boty pohodlné a v dnešní době ještě ne tolik popularizované, tudíž nositel potřebuje trošku odvahy, ale jistě se mu odvděčí originalitou na ulici!

Elegantní polobotky

Polobotky, tato obuv je snad nejvíce oblíbená jak mezi návrháři, tak mezi pány, kteří se bez nich neobejdou. Podzim 2014 ale hovoří také jasně – odložte pryč černou ať už lesklou nebo matnou a při výběru polobotek věnujte svou pozornost nápaditému detailu, jako jsou třeba výrazné švy či barevně kontrastní podrážka či krasné kombinace materiálů. Pokud se nebojíte na první pohled zajímavé obuvi, poohlédněte se po polobotkách, na kterých je nakombinována látka s kůži nebo dvě rozdílné barvy například modrý textil a hnědá kůže.

Loafers

A nesmějí nám chybět ani loafers. Že to slyšíte poprvé? To jsou vlastně polobotky s větším vykrojením na nártu. Během teplejších dnů se hodí i k obleku, ale opět zvažte na jakou příležitost jdete. Vypadají dobře k elegantnímu stylu. Pozor ale na ponožky, ty se do loafers nenosí! Nejčastěji bývají z pravé kůže či semiše. U těchto bot se nebojte výrazných odstínů jako je žlutá, modrá či fialová! Nádherné modely prodávají italské značky.

Nejoblíbenější barvy pánské obuvi v nové zimní sezóně jsou černá, bílá, hořčicová, čokoládová, béžová, vínová, vojenská a smaragdová barva. Kromě těchto barev jsou v trendu i různé odstíny kobaltově modré a černé.

Jak můžete vidět, módní trendy v pánské obuvi pro podzim 2014 jsou pestré a není vůbec žádný problém si pro sebe najít ideální model. Vyberte si svůj trendy styl a dopřejte svým nohám teplo a pohodlí.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii obuv a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu