ZNAČKA F&F PŘEDSTAVUJE KOLEKCI PODZIM/ZIMA 2014

ZNAČKA F&F PŘEDSTAVUJE KOLEKCI PODZIM/ZIMA 2014

2. října 2014, podzim, zima, lookbook, ff, moda, 2014

Sponzorované odkazy

Kdo je F&F? Tato módní značka byla založena v roce 2000 ve Velké Británii, kde se ještě téhož roku začala prodávat. Od samého počátku je F&F móda vyvíjena a navrhována s ohledem na individuální potřeby zákazníků. V průběhu roku 2008 expandovala značka do střední Evropy o dva roky později se rozšířila na Blízký východ a do Asie. V současné době je britská módní značka F&F uvedena na 11 trzích po celém světě, s více než 2000 obchody. Značka F&F představuje volnočasové i formální oblečení a obuv pro muže, ženy a děti.

Cílem je nabízet širokou škálu kvalitních módních výrobků, proto je nabídka rozčleněna do několika „podznaček“, aby se vyhovělo potřebám všech zákazníků:

F&F Black – formální elegantní oblečení F&F Blue – denim F&F True – stylová móda pro velikost 46–56 F&F Basics – oblečení pro každý den za skvělé ceny F&F Kids a F&F Baby – oblečení pro běžné nošení i zvláštní příležitosti určené dětem od 0 do 10 let.

Kolekce vznikají exkluzivně ve Velké Británii v týmu návrhářů, kteří sledují nejnovější módní trendy a inspirují se světovými značkami a udělali to i tentokrát. V letošní podzimní kolekci Podzim/Zima 2014 najdete mnoho rafinovaně vrstvených kabátů i kožichů různých střihů a provedení, kalhotové kostýmy, kašmírové svetříky, a zajímavá saka v pánském stylu. Nechybí ani typicky ženské prvky jako květinové vzory, široké áčkové sukně v midi délce v kombinaci se zkrácenými topy, svůdná krajka nebo odvážnější průsvitné kousky. Pro slavnostní příležitost jsou zde odvážné kousky pošité flitry a třpytivými kamínky. Paleta barev se nese v duchu tlumených tmavých odstínů, ale nechybí ani zábavné metalické prvky, šedá, béžová i starorůžová doplněná o květinové potisky.




Mezi klíčové prvky dámské kolekce nadcházející sezóny Podzim/Zima 2014 patří strukturované materiály, rafinovaná vrstvení či kombinace pánských detailů mísících se s jemnou ženskou elegancí. Štíhlé siluety a zkrácené délky poukazují na markantní inspiraci v 60. létech. Vrstvení kabátů, svetrů, sak i odvážných topů téměř nezná hranic.

Zdroj: www.ffmoda.com/cz

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu