Trendy kabelky podzim/zima 2014

Trendy kabelky podzim/zima 2014

4. října 2014, kabelka, kabelky, trendy kabelky, módní kabelky, podzim 2014, zima 2014

Sponzorované odkazy

A je to opět tu – nová sezóna. A nová sezóna si žádá novou kabelku. A nejspíš také boty, kabát a možná svetřík, ale o tom jindy. Dnes se podíváme na to, jaké kabelky dominovaly na přehlídkových molech pro sezónu podzim/zima 2014. Jak se dá předpokládat, byla to podívaná opravdu neobyčejná a v mnohém překvapivá a jedinečná! Možná právě taková bude i vaše nová kabelka. Záleží na tom, zda vsadíte pro letošní podzim na klasiku, nebo se rozhodnete ohromit okolí originálním kouskem. Nabídka je opravdu pestrá!

Aktovky

Velkým hitem jsou stále kabelky typu satchel, nebo-li aktovky či brašny. Jsou elegantní a praktické, protože dokáží pojmout velké množství věcí. Na svá přehlídková mola je vypustily značky jako Bottega Veneta nebo Christian Dior a tyto kabelky mají nespočet podob. Mohou být vyrobeny z imitace hadí či krokodýlí kůže, hrát zářivými nebo naopak tlumenými tóny, nebo být posety zajímavými vzory.

Retro

Móda letošního podzimu se opět vrací k retru, a kabelky inspirované americkou a anglickou klasikou se tak staly jedním z největších hitů přehlídkových mol. Mají romantickou atmosféru a módní návrháři jim nasadily trochu modernější kabát, takže rozhodně stojí za vyzkoušení. Inspirovat se můžete přehlídkami Salvatora Ferragama, Huga Bosse, nebo Louise Vuittona.

Geometrie

Geometrické vzory také figurují na nejrůznějším oblečení, ale promítly se i na kabelky. Setkáváme se tak s kabelkami ve tvaru boxů, ale i dalšími a nezvyklejšími tvary. Tyto kabelky nejsou každodenním praktickým pomocníkem, ale dokáží díky své jedinečnosti vytvořit šarmantní a kreativní look.

Látkové

O tom, že kabelky nemusí být jen kožené, se nás rozhodli přesvědčit návrháři jako Vivienne Westwood, Marc Jacobs či značka Chanel, kteří představili kabelky ušité z nejrůznějších textilií. Některé tím získaly trochu boho chic nádech, některé kombinují materiálů hned několik.

Černobílé

Kombinace dvou nesmrtelných barev, černé a bílé, letos na podzim vládne celému módnímu světu. Kabelkám toto spojení také neuniklo, a zvláště ony budou vypadat perfektně například k pracovnímu outfitu.

Kostkované

Kostky jsou vzorem, který se opakuje snad každý podzim, a řadí k nesmrtelným trendům. Kostkovaná kabelka vám bude trendy doplňkem, který rozzáří jednobarevný kabát. Vsaďte na velké kostky, zajímavé barevné kombinace a kontrasty!

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu