Buďte trendy s novou kolekcí New Yorker podzim 2014!

Buďte trendy s novou kolekcí New Yorker podzim 2014!

6. října 2014, New Yorker, Amisu, FB Sister, Censored, podzim 2014, dámské oblečení, dívčí oblečení, trendy oblečení, podzimní trendy, trendy 2014, spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Pro letošní podzim si především u mladých žen oblíbená značka New Yorker připravila tři zajímavé kolekce. Jedna představuje pod značkou Amisu stylové a elegantněji laděné oblečení podle posledního diktátu módy, další, FB Sister, je věnovaná pohodové módě pro všední dny a kolekce Censored pak obsahuje spodní prádlo, které nenechá na podzim žádného muže chladným. Pojďme se na jednotlivé linie podívat podrobněji!

Amisu

Mohlo by se až zdát, že jsou letos skoro všechny kolekce stejné. Vévodí tmavé barvy, kůže, denim. Jenže taková je zkrátka móda podzimu 2014. Kolekce Amisu se také striktně drží nejnovějších módních tendencí. V kolekci převažují barvy černá a modrá zjemňované bílou a růžovou. Bikerské bundy jsou také všude, kam se podíváme, a společně s nadrozměrnými kabáty patří k must-have kouskům. Zajímavě působí grafické prvky na crop topu a sukni, nebo metalické tóny.

FB Sister

Kolekce FB Sister působí už na první pohled mnohem veseleji a pestřeji. Představuje například look ve stylu školačky se sukní do áčka, nespočet ležérních kostkovaných košil, hravé „lacláče“, nebo sexy boyfriend jeans. Celé kolekci dávají divokou tvář šortky, síťovina a kalhoty v leopardím nebo kostkovaném vzoru. Kolekce však klade důraz i na doplňky. Pro letošní podzim je nezbytností pokrývka hlavy. U FB Sister si můžete vybrat, zda to bude čepice, klobouk, nebo vám nejlépe sedne kšiltovka.

Censored

Censored kolekci najdeme spoustu svůdného i klasického spodního prádla za opravdu příjemné ceny. Seženete zde hladké, univerzální podprsenky, ale i sexy krajkové kousky, nebo třeba podvazky. V druhé části si pak přijdou na své ty dámy, které dávají přednost hravému spodnímu prádlu s nejrůznějšími vzory, ve veselých barvách, s nápisy a obrázky. Trocha dětinskosti nejspíš stále žije v každém z nás, a třeba kalhotkám s obrýleným ptáčky je škoda nedat šanci.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu