Smyslná i romantická podzimní kolekce Intimissimi 2014!

Smyslná i romantická podzimní kolekce Intimissimi 2014!

14. října 2014, podvazky, Ana Beatriz Barros, balconette podprsenka, Intimissimi, podzim 2014, krajka, spodní prádlo, podprsenka, body, dámské prádlo, košilky, černá, bílá, šedá

Italská značka Intimissimi, která je všem ženám oblékajícím kvalitní spodní prádlo velice známá, představuje na podzim 2014 překrásnou kolekci plnou nových a ještě lepších módních kousků. Tváří kampaně ukazující novou kolekci se stala již osvědčená modelka z úplně jiného konce světa a to brazilská Ana Beatriz Barros. Italské kořeny značky a brazilský půvab modelky nejsou v žádném rozporu, nýbrž naopak, dodávají kampani to pravé ořechové.

Celá kampaň se fotila v historické Veroně v Itálii a to přímo v amfiteátru na náměstí Piazza Bra, který byl postaven již v 1. století a dnes je jedním z nejlépe dochovaných starověkých staveb svého druhu. Amfiteátr ještě dnes slouží k účelům, k nímž byl v prvním století vytaven. Častěji než se nám může zdát se zde konají mezinárodně proslulá operní představení, ale také koncerty celosvětových rockových a popových kapel z nichž lze jmenovat například One Direction, Pink Floyd, The Who, Duran Duran či Deep Purple. Jak je vidno v kolekci podzim 2014 značky Intimissimi, nádherná Arena di Verona skvěle poslouží i k módním účelům. Dech historie, smyslnost spodního prádla a skvostné spoře oděné tělo modelky působí na fotkách dokonale.

Kolekce se nese ve třech základních barvách, kterými jsou šedá, černá a bílá. Popelavě šedé spodní prádlo vypadá díky svým barevným tónům nevšedně, ale pořád skvostně. Černá je osvědčenou klasikou, která nemůže snad nikdy omrzet. Vypadá dobře a ještě ke všemu je velice praktická. Bílá barva, jenž působí na prádle zdrženlivě je zde použita spíše jen jako zkrášlující doplněk v podobě romantických krajek.

I tak má ale kolekce dvě tváře. Romantickou část reprezentují oné krajky, lehké materiály a jemné barevné tóny. Pro všechny ženy, jenže se chtějí cítit svůdně, je zde i druhá strana evokující smyslnost. Nalezneme zde obvyklé podprsenky a kalhotky, ale také modely, jenž se budou hodit při zvláštních příležitostech k potěšení partnera. Vábně působí průhledné a hedvábné košilky či černé body, které vytvoří dokonalou siluetu postavy. Překvapit lze i v modelech s podvazky nebo v balconette podprsence, jenž se opět vrací do módy.

Zdroje: cz.intimissimi.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu