Tento podzim Vás CCC zve na módní výlet do New Yorku

Tento podzim Vás CCC zve na módní výlet do New Yorku

15. října 2014, batůžek, kožené boty, podpatek, klínek, boty na podpatku, dámské kabelky, Anna Jagodzinska, jezdecká perka, podzimní boty, CCC, podzim 2014, Lasocki, kotníčkové boty, dámská obuv, farmářky

Sponzorované odkazy

Letos na podzim se obuvnická společnost CCC, jejíž obchody jsou u nás v České republice rozesety téměř v každém velkém městě, rozhodla předvést svým zákaznicím takzvaný newyorský styl. Co vše si pod tímto označením můžeme představit? Budou to hlavně aktuální módní trendy. Modely, které nacházejí inspiraci ve velkoměstské eleganci by měly zlákat každou z žen, jenž je milovnicí celosvětových trendů. V produktech značky CCC si lze tedy vyjít v každém městě a pokaždé budete in.

Tváří kampaně se stala topmodelka Anna Jagodzinska, jenž znají takřka všechny modelingová mola na celém světě. Tato modelka polského původu předváděla mimo jiné pro značky jako jsou Donna Karen, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Prada či Oscar de la Renta.

Společnost CCC v letošní podzimní kolekci nabízí široký výběr tvarů a také barev. Absolutním hitem bude rozsáhlá nabídka různých kožených kotníčkových bot značky Lasocki. K těmto botám měla modelka Anna velice blízko, jelikož jsou původ též z Polska. I když se jedná o cenově dostupnou módu, kvalita bot Lasocki se vyrovnává mnohem dražším produktům konkurenčních značek. CCC uvádí od značky Lasocki jezdecká perka, kotníčkové boty nesoucí se v rockovém stylu, obuv zdobenou kožešinou a klasické kožené boty na podpatku či na klínku.

Tuto sezónu hrají prim příjemné barvy v podzimních tónech. U nové kolekce CCC tomu není jinak. Dominují zde hnědá, barva velbloudí srsti, černá, bordó a tmavá modř. V botách těchto barev se dá krásně splynout s venkovním prostředím, které je plné spadaného listí, nažloutlé trávy, mlhavého ovzduší a tmavě zataženého nebe.

Pro všechny ženy, jenž dávají přednost pohodlné chůzi a celkově pocitu komfortu, CCC připravila kolekci zateplených farmářek, jenž mají pevnou a vysokou podrážku. Vhodné budou pro každodenní nošení během pracovního týdne, ale také na víkendové výlety za hranice vašeho města.

S botami velice úzce souvisí kabelky, které většina prodejců obuvi nabízí. CCC poskytuje k novým podzimním botám i elegantní či praktické kabelky. Taktéž se nesou v tónech nynějšího ročního období, takže obuv skvěle doplňují. Pokud dáváte přednost mladistvému stylu, CCC má v kolekci zahrnutý i batůžek, který se příjemně nosí a perfektně vystihuje onen newyorský velkoměstský styl.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kabelky, kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu