Ty nejkrásnější legíny a punčochy v kolekci Calzedonia podzim/zima 2014

Ty nejkrásnější legíny a punčochy v kolekci Calzedonia podzim/zima 2014

22. října 2014, jeggings, Calzedonia, legíny, punčochy, silonky, ponožky, kolekce, podzim 2014, doplňky

Sponzorované odkazy

Sezóna punčoch je tu! A kde jinde nakoupit ty nejkrásnější a nejstylovější punčochy, než u italské Calzedonie? V létě nás tato značka oblažuje nádhernými a sexy plavkami, v zimě se pak sortiment mění na hřejivé doplňky do chladného počasí. A nejen to samozřejmě, těšit se můžete na pohodlné legíny, jeggings nebo hravé ponožky a podkolenky. Lookbook, ve kterém vyniká krása modelky Emily DiDonato, vás patřičně navnadí na novou sezónu!

Díky italské značce Calzedonia bude letošní zima opravdu zábavná. Na obyčejné legíny a tělové silonky zapomeňte a ukažte své druhé já pomocí elegantních legín a punčoch s nejrůznějšími vzory a texturami. Letos vede mezi barvami černá na plné čáře, a soustředí se na ni téměř celá kolekce Calzedonia. Vzdejte hold této nesmrtelné barvě spolu s ní!

Lesklé legíny a imitace kůže jsou letos v kurzu. Přidejte jim na zajímavosti pomocí zipů u kotníků, nebo díky důmyslně rozmístěným průstřihům a průsvitným částem.

Zvířecí vzory snad nikdy nevyjdou z módy. Zebří nebo leopardí vám pomohou vykouzlit look v rock chic stylu, který je ideální na party! Nejenom tyto vzory však vévodí podzimním trendům. K elegantnímu outfitu budou perfektně sedět viktoriánské motivy na punčochách, rozverně pak působí tmavě modré proužky. Krajka také v podzimní kolekci nemůže chybět, zdůrazňuje ženskost a je ideální k večernímu looku.

Až nastane období vánočních večírků, nezapomeňte na punčochy či legíny Calzedonia zdobené zlatým pruhem nebo flitry. K atmosféře svátků se budou hodit!

Přestože materiálům v podzimní kolekci Calzedonia vévodí především umělá kůže, došlo i na jiné příjemné materiály, třeba hebounký semiš. Na legínách působí neotřele a ještě vás zahřeje!

A pokud nejste zrovna „legínový typ“, můžete se zamilovat do šedý jeggings, které vypadají jako rifle a snadno je tak zařadíte do svého šatníku.

Zdroj: www.calzedonia.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu