David Gandy pro Marks and Spencer v kampani podzim / zima 2014

David Gandy pro Marks and Spencer v kampani podzim / zima 2014

19. října 2014, oblek, plesová sezóna, formální oblečení, David Gandy, M&S, Marks and Spencer, podzim/zima 2014, pánské oblečení, pánské bundy, pánská saka, pánské kalhoty, blazer, pánské svetry, trendy

Sponzorované odkazy

Anglická módní značka a také módní firma Marks & Spencer vsadila v aktuální kolekci podzim/zima 2014 na osvědčeného modela Davida Gandyho. Jeho tvář a samozřejmě i tělo vyhodnotila pro fotky momentální kampaně jako nejideálnějšími. Zřejmě se hezounek David Gandy osvědčil, jelikož značka M&S již ho několikrát využila. Předváděl pro ni minulou kolekci jaro/léto 2014 a skvěle se vyjímá i ve speciální kolekci spodního a nočního prádla. Davida Gandyho bychom mohli označit za jakéhosi chameleona, který zvládne dokonale představit oblečení a módní doplňky napříč sezónami, ale podle mého názoru mu nejvíce sedí formální kousky, ve kterých se mu nedá odolat.

Možná se i proto rozhodl Marks & Spencer sáhnout právě po něm. Kolekce podzim/zima 2014 je zastoupena nejvíce formálním oblečením. Značka se v tomto odvětví pohybuje nejčastěji v každé sezóně, ale právě v té aktuální, se využije nejvíce. Krom mužů, kteří nosí obleky nebo jen saka do zaměstnání, se k elegantnímu zboží dostanou v zimě i ti ostatní. Zima je totiž sezónou plesů a všelijakých předvánočních, vánočních a silvestrovských večírků. U Marks & Spencer je dostatečný výběr všeho, co bude k těmto akcím potřeba.

Vedle konzervativních kousků to budou bundy a blazery/neformální saka, které se tuto sezónu hojně využijí. I když u Marks & Spencer naleznete péřové a sportovnější bundy, důraz se zase klade na formálnost. V celé kolekci hrají prim tři základní barvy a to šedá, černá a jakási hořčicová. Druhé housle účinkují v modré, bílé a smaragdové. Pochmurný podzim a chladná zima se odráží hold i na oblečení. Lze vybírat z různých střihů a délky bund. Marks & Spencer dává pánům možnost volit i mezi kratšími a delšími kabáty.

K tomu všemu bude zapotřebí kalhot, na které si muži zvlášť potrpí. Značka Marks & Spencer si je toho vědoma a též dává pánům dostatečný výběr. Klasické pohodlné riflové či formální látkové. Vše je zde k dostání a současných trendech, tak jak to má být. Zajisté neexistuje muž, který by si nezvládl zvolit pro něho ty pravé kalhoty.

Vrátíme-li se k módním kouskům, jejž zakrývají horní partie těla, opomenout by se nemělo na pánské lehké svetry a košile. David Gandy společně se značkou Marks & Spencer předvádí velice pěkné tenké svetry mnoha střihů, barevných odstínů a vzorů. Je libo propínací, s výstřihem do V, copánkový vzor nebo klasiku? Vše lze u Marks & Spencer najít. Nutno podotknout, že všechny tyto pánské slabší svetry se skvěle kombinují a hodí ke košilím. Jedním s trendů letošní studené sezóny je přeci vrstvení!

Zdroje: www.marksandspencer.com www.davidjamesgandy.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu