Alexander Wang pro H&M - Lookbook podzim/zima 2014

Alexander Wang pro H&M - Lookbook podzim/zima 2014

17. října 2014, alexander, wang, kolekce, H&M, podzim, zima, lookbook, designer, show, sportovní, styl

Sponzorované odkazy

Tajemství bylo prozrazeno! Během párty na Coachella Music Festival v Palm Springs H&M oznámilo, že jejich další spolupráce bude se světoznámým designerem Alexandrem Wangem. Je to jeden z nejdůležitějších hlasů v dnešní módě, přesně chápe, co lidé chtějí nosit a dělá to s energií a vášní, až je to nakažlivé.

Konečně přišel ten dlouho očekávaný den a Alexander Wang odprezentoval kolekci, kterou navrhl ve spolupráci s řetězcem H&M. Stalo se tak v noci na čtvrtek v prostoru trati a pole ve Washington Heights. Stejně jako jsme my očekávali – a jak bylo v reklamní kampani uvedeno – je to velmi sportovní kolekce, s nádechem Wang titulních sbírek minulosti. Jedná se konkrétně o obří loga, které ukázal na jaře 2014, „urban survival“ rychlostní stupeň, který dominuje podzimu 2014 a motocross motivy z jara 2012.

Kolekce bude v prodeji ve všech obchodech a na www.hm.com od 6. listopadu 2014. Speciální zahajovací módní show se bude konat v New Yorku dnes 17. října 2014, od které se mnoho očekává. K dispozici budou světoznámé modelky Anna Konve a Joan Smalls, které jsou obsazany v lookbooku a reklamní kampani. Show navštíví mnoho osobností z řad populární hudby, v první řadě by měla usednout Rihanna, která byla první spatřena na veřejnosti v nové kolekci. Dále celou show by měla provázet Missy Elliott , Wang narukoval Major Lazer a Iggy Azalea. Kdo lépe by přestavil městskou atmosféru kolekce 90. let než hip-hopové legendy? Vybrané kusy oblečení budou k dispozici také na www.alexanderwang.com.

Alexander Wang pro H&M – Lookbook podzim / zima 2014

Americký návrhář Alexander Wang se držel svého jedinečného sportovního stylu, který je velmi nositelný. Kolekce je většinou držena v černé barvě s detaily v bílé barvě a ve stříbrné reflexní.

Použití technických tkanin povyšuje H & M kolekci na novou úroveň a umožňuje tak vyniknout a být v popředí v porovnání s předchozí spoluprací.

Mnoho kusů navržené kolekce mohou nosit jak muži tak ženy, tudíž ji můžeme označit za unisex. Jeho kolekce mají unprecious pohled na módu a vždy odráží pocit klidu.

Nemáme pochyb o tom, že kolekce od Alexander Wang ve spolupráci s H&M podzim/zima 2014 bude patřit mezi nejrychleji prodané po propuštění do obchodů.

Podívejte se na celou reklamní kampaň zde:"Alexander Wang x H&M ":http://youtu.be/AzwWwYN3QfI

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu