Podzimní novinkové parfémy, které pozvednou mužské sebevědomí

Podzimní novinkové parfémy, které pozvednou mužské sebevědomí

27. října 2014, parfem, gucci, dolce gabbana, dior, armani, hugo boss, vůně, podzim, kolekce

Sponzorované odkazy

Čekáte-li na vhodný okamžik pro změnu letní vůně, pak není příhodnější chvíle než právě teď, kdy je podzimní období v plném proudu. Nejenom proto, že byste měli odložit odlehčené letní vůně, ale také proto, že je ta správná doba použít těžší a silnější varianty parfémů. Jemné, svěží vůně se na podzim nahrazují teplejšími, intenzivnějšími parfémy vhodnými do chladnějšího počasí. Podzim je stejně jako jaro klíčovým ročním obdobím, které k takové změně přímo vybízí a módní domy a parfuméři pro nás připravili jedny z nejlepších produktů.

Podzim 2014 přináší krásné, výrazné kořeněné vůně, které okouzlí nejen nás samotné, ale také naše okolí. Nové podzimní parfémy nám v letošním roce světoví výrobci nabízejí v tmavých barvách, což by některé z nás mohlo zaskočit, opak je, ale pravdou vůně jsou velmi příjemné, nikoliv obtěžující. Parfémy mají velkou moc a zvlášť na podzim jsou vítaným společníkem, který nenápadně dotváří Váš osobní styl. Pěkná vůně dokáže prozářit i ten nejsychravější den a vykouzlit veselý úsměv na tváři.

Na podzimní období se více hodí těžší kořenné až orientální vůně. Vhodné složky pánské parfému pak jsou cedr, pižmo, jasmín, pačula a jantar. Kombinované mohou být s vanilkou, konvalinkou, pivoňkou, magnolií nebo růží. Pánské parfémy od světoznámého návrháře Armaniho mají letos co nabídnout. Mezi oblíbené patří například osvěžující vůně Armani Attitude, která se skvěle hodí pro moderní muže žijící ve městech. Další stálicí mezi vůněmi jsou parfémy Hugo Boss. Nejoblíbenější vůní pro muže je výrazný citrusový parfém Boss No.6, určený pro dynamické gentlemany, kteří vědí, co chtějí. Hodí se nejen na letní, ale také na podzimní období. Další populární pánskou vůní je například velmi luxusní vůně Baldessarini Ambré, která obsahuje prvky whisky.

Pánské parfémy Lacoste jsou navržené pro moderní, elegantní a zároveň sportovní muže. Eau De Lacoste L.12.12 Bleu, který byl inspirován legendárním polo tričkem Lacoste, jistě zaujme všechny sportovce. Velmi dobře vynikne i při podzimních sportovních aktivitách.

Značkové parfémy Diesel jsou určeny pro požitkáře, kteří si rádi dopřejí luxus a nebojí se být středem pozornosti. Sportovní parfémy Diesel jsou velmi oblíbené mezi mladými a nekonformními muži, kteří jsou rádi originální. Parfém Plus Plus Masculine je orientálně-dřevitá vůně, která je na trhu již 14 let a je stále stejně oblíbená. Fuel For Life Homme je velmi svěží pánskou vůní s ovocnými a dřevitými tóny.

Parfumářské domy se již neorientují pouze na parfémy a toaletní vody, ale také navrhují celé kolekce od deodorantů, pánských vod po holení až po parfémy do vlasů. Pojďme si představit top parfémy letošního podzimu.

Hlavní hřebci do vaší koupelnové stáje

Dior Eau Sauvage Parfum

Christian Dior Eau Sauvage Parfum je úžasná novinka pro muže. Eau Sauvage Parfum je zajímavá dřevitě-orientální vůně a navazuje na legendární parfém Eau Sauvage z roku 1966. Skvělou novinku má na svědomí geniální tvůrce parfémů Francois Demachy. Tato nevšední vůně je nositelná přes den i na večer, hodí se ke všem událostem vašeho života. Vyzkoušejte ověřenou klasiku v novém kabátě a okuste na vlastní kůži genialitu proslulé značky Dior! K nové image bezesporu patří také novátorský vzhled flakónu. Eau Sauvage Parfum se pyšní poutavým designem, v němž se střídá hra světla a stínů. Převládají v něm dřevité, citrusové a aromatické tóny, které vynikají v jemném kouřovém nádechu. Úvod této vůně je tvořen akordy svěžího a výrazného bergamotu. Jakmile citrusová nóta odezní, naplno se rozvoní orientální myrha, která svou jemně nasládlou a exotickou vůní dodává parfému nádech tajemna. Suché dřevité tóny vetiveru jsou patrné v závěru kompozice a skvěle doplňují celkový koncept vůně. Parfemovaná voda Dior má nesmírnou výdrž, ze své kůže ji ucítíte i několik dní po aplikaci. Z oblečení dokonce několik týdnů.

Bleu De Chanel Eau De Parfum Pour Homme

Od uvedení původní verze Bleu de Chanel, který francouzskému módnímu domu přinesl obrovský komerční úspěch, uběhly už čtyři roky a i po té době je tato vůně doslova bestsellerem. Pro ty, kteří této vůni propadli, máme ale skvělou zprávu. Směsice středomořských bylin, citrusů a zemitých tónů z roku 2010 se totiž dočkala svého koncentrovanějšího a smyslnějšího nástupce.

Dolce & Gabbana Velvet Bergamot

Parfémy Dolce & Gabbana se za nic neschovávají. Nebojí se být lehce výstřední a v centru pozornosti. Mohou vás okouzlit na první nádech nebo o vaši přízeň zabojovat, ale nikdy nebudou působit mdle nebo lhostejně. Skrývá se v nich italská povaha – otevřená, vášnivá, sebevědomá a také trochu tajemná. Parfémovaná voda se skládá z: hlavy – zde je květ pomerančovníku, bergamot, petit grain, dále srdce – clary sage (bylina) a základu – vetiver, ambrette.

Gucci Oud

Parfémy Gucci mají zvláštní schopnost pozvednout vaše sebevědomí o dvě patra nahoru. Stačí pár kapek vůně a vy si ihned pomyslíte: To je parfém pro mě! Vyznačují se typickou italskou lehkostí, ale nebojí se ani určité dramatičnosti a rafinovanosti. Jak dámská, tak pánská řada parfémů se snaží dokonale podtrhnout jedinečnost svých nositelů a velmi dobře se jim to daří. Vyzkoušejte parfém Gucci Oud a o pozornost máte postaráno. Gucci je výzva i odpověď pro všechny, kdo mají rádi luxus a výjimečnost. V parfému ucítíte šafrán, hrušku, malinu, hlavní přísada je bulharská růže, květ pomerančovníku a základ je v jantaru, pačule a agarovém dřevě.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii kosmetika, módní značky a návrháři, parfémy a vůně a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu