Předvánoční kolekce Etam je naplněná svůdnou atmosférou!

Předvánoční kolekce Etam je naplněná svůdnou atmosférou!

26. října 2014, Etam, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, předvánoční kolekce Etam, svůdné prádlo, korzety, podprsenky, kalhotky

Sponzorované odkazy

Proč čekat na Vánoce, když si můžete radost udělat už teď? Večery jsou navíc chladné a je potřeba je trochu nažhavit. Jak? Třeba pomocí nové předvánoční kolekce francouzské značky Etam, která je odvážná a nespoutaná! Obsahuje sice jen několik kousků, ale všechny jsou velmi svůdné a zaujmou střihem, materiálem i propracovaností.

Vsaďte na korzety!

K nejzajímavějším kouskům předvánoční kolekce Etam patří bezpochyby korzety. Pokud jim běžně neholdujete, jsou přesně tím prádlem, kterým v ložnici překvapíte. Korzety Etam jsou sexy, ale ani v nejmenším se nepřibližují k vulgárnosti nebo lacinosti. Zdobí je jemná černá krajka, která dodává nádech tajemných budoárů, nebo sáhněte po jednoduchém hladkém modelu perfektně tvarujícím vaše křivky.

Pro noc plnou vášně

Předvánoční kolekce Etam však nabízí ještě odvážnější modely. Dechberoucí set Desirable skládající se z fuchsiové podprsenky doplněné o černou krajku a průsvitných kalhotek z téhož materiálu vykouzlí velmi svůdnou atmosféru. Pro opravdové dračice je tu zase ďábelsky rudý „korzet“ Sensuelle skládající se jen z několika málo kousků krajky. A jednoduchý, avšak velmi efektní je pak set Seductrice, ve kterém budete díky průsvitnosti krajky téměř nahá. Tyto supersvůdné kousky můžete mít již od 1069 Kč.

Hravé a dívčí

Sexy prádlo však není pro každého a navíc se určitě nedá nosit pořád. Ztratilo by na efektu a vzácnosti. Pro všední dny, kdy se chcete cítit především pohodlně, jsou tu pak podprsenky a kalhotky s hravými obrázky. Napadlo vás někdy pořídit si kalhotky s kočičími oušky? Ne? A přitom vypadají tak roztomile! Hlavně ve spojení s pohodlnou podprsenkou Wonderful s obrázkem v černé barvě, která vyjde na krásných 629 Kč. I když možná nerozproudí krev vašeho muže tak dokonale jako krajkové prádlo, určitě překvapí a možná se mu tak budete líbit ještě víc!

Zdroj: TZ Etam

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu