Boudoir shop - online boutique plný designerských kousků

Boudoir shop - online boutique plný designerských kousků

15. prosince 2014, boudoir shop, boudoir online shop, e-shop oblečení, značkové oblečení e-shop, módní návrháři e-shop, luxusní oblečení e-shop, originální oblečení e-shop

Luxurymag rád představuje nové počiny designérů či zajímavé e-shopy. Dnes vám představíme jeden e-shop, který nás velice zaujal svou exkluzivní a stylovou nabídkou a troufnu si říct, že podobný online boutique (protože boutique je přesně to slovo, které se pro tento e-shop hodí) nenajdete. Boudoir shop se zaměřuje pouze na dámskou módu a ve své nabídce má kolekce mladých a talentovaných evropských návrhářů zejména z České republiky, Řecka a Velké Británie. Tento neobyčejný mix představuje tvorbu nejlepších mladých návrhářů současnosti z každé země. Boudoir ovšem není pouze o značkové módě, nabízí také originální vintage selekci, stylingové tipy, blog o módě a módní editoriál. Boudoir je místo pro příjemné nákupy,s pečlivě vybraným značkovým oblečením a doplňky, kde unikátní mix stylů uspokojí potřeby každé ženy.

Jak už jsem zmínila Boudoir shop se může pyšnit kolekcemi těch nejlepších návrhářů z Česka, Řecka a Velké Británie a Českou republiku v tomto e-shopu reprezentuje např. Denisa Nová. Denisa Nová patří k nejúspěšněšjím a k nejtalentova­nějším módním návrhářům u nás a její značka DNB by Denisa Nová je ve světě české módy zajetým pojmem. Její tvorba se vyznačuje vždy perfektními střihy a jednoduchými liniemi. Kolekce Denisy Nové jsou sofistikované, šik a vhodné pro ženy, kterým nechybí sebevědomí a dávají přednost kvalitním materiálům. Denisa Nová navrhuje oblečení na vysoké úrovni. V jejích kolekcích je vždy možné najít zákadní kousky šatníku, i kusy pro zvláštní příležitosti, vždy v prvotřídní kvalitě . Její tvorba je ženská, moderní  s důrazem na kvalitní zpracování a nadčasovost.

Leeda to je značka, pod kterou tvoří velice nadaná česká návrhářka Lucie Kutálková, a to už od roku 2003. Leeda je tak velice známou českou módní značkou orientující se na limitované, tématicky laděné kolekce. Klade důraz na luxusní materiály i zpracování a originální minimalistický design s propracovaným detailem. Spolupracuje s lidmi z oblasti současného designu, architektury, grafického designu, fotografie, filmu a  hudby. Mimo autorskou tvorbu se soustředí i na individuální přístup formou zakázkové výroby, nebo návrhy kostýmů.

Řeckou módní scénu reprezentuje například mladá návrhářka Anna Veneti, jež svoji první kolekci představila teprve v roce 2011. Její kolekce je pro ženy s charakterem a stylem. Anna Veneti miluje čisté linie, kvalitní materiály a přikládá zvláštní pozornost detailům. Její kolekce se vyznačuje minimalistickou elegancí, která se míchá a střetává s romantikou, ženskostí a sexy prvky. Její vášeň ke kůži, kterou zpracovává v mnoha provedeních, jí umožnila vytvořit oblečení, které sedí každé ženě. Ženě, která ví, jak zapůsobit na základě své vlastní osobnosti.

Kuccia, to je značka z Velké Británie, kterou rozpoznáte již na první pohled. Kuccia je kombinace zářivých barev, neotřelých a jasných potisků, které jsou lichotivé pro postavu a lehce se nosí a jsou naprostým originálem. Značka Kuccia byla založena Sorayou Goggin, která pochází z Exteru. A vznik značky je vcelku zajímavým příběhem. Soraya, tehdy studentka Médií na vysoké škole, která snila o kariéře v BBC, prostě a jednoduše neměla co jíst, a tak si řekla, že nejjednodušší způsob jak si na sebe vydělat, bude zpeněžit svoji lásku k módě. Začala tak vytvářet svoje vlastní oblečení, které prodávala na místních plážích. Během druhého roku studií se rozhodla odcestovat do Indie, nakoupit materiály a získat inspiraci pro svoji značku, která postupně získávala na popularitě. Když Soraya odpromovala, značka Kuccia byla už na světě a její designy prodávalo už několik odchodů v Devonu a Cornwallu. Její filozofie, která vede k používání zbytky látek, dělá z každého kousku oblečení originál a je také zároveň šetrný k životnímu prostředí, což se také stalo obchodní značkou pro značku Kuccia.

Bouduoir shop však nabízí daleko více, určitě se také mrkněte do vintage sekce, kde najdete neotřelé a originální kousky, které jen tak nikde neuvidíte a za to stojí také i módní doplňky, které tu najdete.

Zdroj: www.boudoir-shop.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu