Tip na konec podzimní sezóny! / Kožené bundy

Tip na konec podzimní sezóny! / Kožené bundy

31. října 2010, kožené bundy, moto bundy, napodebeniny kůže, umělá kůže, pravá kůže, motorkářské bundy, new yorker, takko, H&M, orsay, kožené kabátky, kožená saka

Sponzorované odkazy

Letošní podzimní sezónu frčí zejména kožené bundy! A proč? Protože jsou především univerzální a hodí se vám téměř ke všemu. Proto je využijete zvláště na podzim, kdy se počasí neustále mění a vy tak neustále střídáte kousky oblečení. Jednou jsou jimi džíny a silné svetry, podruhé zas sukně nebo šaty a lehké mikiny. Kožené bundě nevadí ani změny počasí ani změny oblečení. Vyjde vám vstříc pokaždé! Vybírat můžete nejen z kožených bund ale také z kožených kábátků a sak.

Pravá kůže a napodobeniny kůže

Většina z nás dáváme přednost umělé kůži. Je to především díky její příznivé ceně, která nám nevyčistí peněženku do sucha. Oproti pravým koženým bundám je tato cena velmi znát. Velikou výhodou bund z umělé kůže je jejich dostupnost. Nalezneme je ve většině módních obchodech značek New Yorker, H&M, Orsay nebo Takko. Velkým plusem je také, že většina bund z umělé kůže nejsou na první pohled rozeznatelné s bundami z pravé kůže. Nevýhodou je naopak trvanlivost bundy, která je o dost kratší než trvanlivost pravé kožené bundy.

Pravá kožená nefalšovaná voňavá bunda bude pro vás zajisté skvělou investicí. Díky své ceně, která se pohybuje okolo 4 000,–Kč a víš, vydrží dlouho, můžete si ji nechat ušít i na míru, je více odolná vůči mrazu a dešti a bude snad neustále v módě. Nemusíte se bát, že bundy z pravé kůže se vyrábějí jen v nudných barvách černé. Letošní podzim naopak letí kožené bundy ve veselejších barvách zelené, fialové, modré, šedé či jemně bílé. U kožených bund vybírejte pečlivě! V bundě se musíte cítit nejen dobře ale také vám musí perfektně sedět. Velice opatrní buďte také při vybírání kožených bund v zahraničních státech, jako jsou Turecko, Tunis, Egypt apod.

Kožené moto bundy

Velice oblíbené jsou též kožené bundy pro drsné motorkáře, které se velice liší od klasických kožených bund. Jsou precizně vyrobené tak, aby odolaly všem motorkářským zájmům a aktivitám. Většina motorkářských bund je opatřená vyjímatelnými chrániči ramen, loktů a zad. Bundy jsou také více nápadité. Záda jsou častokrát zdobena líbivými potisky motorek, lebek či dravých zvířat. Nesmím ani zapomenout na hlavní ozdobu moto bund, kterou jsou dlouhé třásně zejména na ramenech a loktech. Hlavní je, že koženou moto bundu můžete vlastnit, aniž by jste byli motorkáři. Nezapomeňte, že jsou letos trendy všechny kožené bundy, tudíž i ty motorkářské!

Zdroj: www.poyvore.com www.net-a-porter.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu