Vánoční kampaň Lindex 2014 vás zanese do pohádky!

Vánoční kampaň Lindex 2014 vás zanese do pohádky!

14. listopadu 2014, Karen Elson, Liya Kebede, Lindex, vánoční kolekce, vánoční kolekce Lindex, vánoční kampaň, vánoční kampaň Lindex, Vánoce 2014, spodní prádlo, party oblečení, pyžama

Sponzorované odkazy

Vánoce, čas splněných přání a také nádherných a pohádkových reklamních kampaní se kvapem blíží, a dříve než se začnete stresovat pečením cukroví, nákupem dárků a zkrátka tím, že nic nestíháte, si sedněte, a v klidu se pokochejte vánoční kampaní značky Lindex. Ta pokračuje ve spolupráci se supermodelkou Karen Elson, kterou jsme mohli vidět už v kampani ke kolekci Jeana Paula Gaultiera pro Lindex, a přizvali k ní krásnou Liyu Kebede, aby se společně staly tvářemi kampaně s názvem Vánoční příběh.

Karen Elson je jednou z nejikoničtějších modelek světa a její styl a sebedůvěra perfektně se značkou Lindex ladí. Jsme šťastní, že s ní můžeme spolupracovat i na vánoční kampani,“ říká marketingový ředitel této značky Johan Hallin.

Vánoční kampaň Lindexu nafocená v Londýně Bjarnem Jonassonem je opravdu zdařilá. Modelky se v ní prochází a pózují na stránkách pohádkové knížky, což přesně navozuje tu pravou vánoční náladu.

Vánoční kolekce pak nabízí dámské i dětské oblečení a neopomíjí ani spodní prádlo. Samozřejmě se také nese celá ve veskrze vánočním duchu. Nechybí klasická vánoční červená na šatech, příjemné hřejivé kousky s kostkovaným vzorem nebo trendy tmavě modrá. Připraví vás i na vánoční večírek s krajkovými šaty, flitry nebo kalhotami v metalických odlescích.

Pro lenivé sváteční dny strávené třeba na horské chatě připravil Lindex pohodlná a hřejivá pyžama s kostkovanými vzory ve vánočních tónech červené, bílé, modré a šedé, která jenom lákají k tomu zalézt pod peřinu, popíjet punč, a sledovat vaši oblíbenou vánoční pohádku. A až se přiblíží noc, přijde ten pravý čas pro okouzlující spodní prádlo. Rudá noční košilka, černý set s podvazky, ale i klasická bílá podprsenka s kalhotkami vám budou slušet stejně jako lehké a svůdné župánky.

Vánoční kolekce Lindex bude celosvětově uvedena do prodeje během 47. týdne a k dostání bude samozřejmě i na lindex.com.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu