Podzim plný kontrastů s lookbooky Autumn Vibe a Autumn Chic od značky Mohito!

Podzim plný kontrastů s lookbooky Autumn Vibe a Autumn Chic od značky Mohito!

6. listopadu 2014, Mohito. dámské oblečení, lookbook, podzimní kolekce, kolekce, podzim 2014, Autumn Vibe a Autumn Chic

Sponzorované odkazy

Jste mladá žena, která miluje módu, a má v oblibě originální městskou eleganci? Tak právě pro vás vznikla značka Mohito. Stylovost a ženskost, především na tom staví Mohito své kolekce, o čemž se můžeme znovu přesvědčit ve dvou lookboocích pro letošní podzim, které nám tato značka představila, a to Autumn Vibe a Autumn Chic. Každá z těchto dvou kolekcí je jiná, ale spojuje je jedno hlavní téma letošního podzimu a zimy 2014, kterým jsou zajímavé a překvapivé kontrasty. Letos se nemusíte bát kombinovat nejen barvy, ale i styly. Elegantní sukně se sportovní mikinou totiž může vypadat lépe, než jste kdy čekali. Přesvědčte se sama…

Autumn Chic

Zde sází značka Mohito na moderní střihy a barevné kontrasty. Můžeme opět vidět spoustu černé a bílé, které v sezóně podzim/zima 2014 hýbou módním světem. Mezi nimi pak vynikají tóny červené, korálové a broskvové, zimu připomíná světlounce modrá. V této kolekci najdeme krásné romantické šaty s kanýrky a minisukně, vedle nich pak taktéž kontrastně působí roztrhané džíny nebo nezbytná denimová bundička. Boty na vysokém podpatku pak skvěle doplňují oba zmíněné styly stejně jako malé kabelky do ruky.

Autumn Vibe

Zatímco kolekce Autumn Chic působí spíše uhlazeně a jednoduše, Autumn Vibe je dynamičtější a odvážnější. Něco společného však mají, i tato druhá prezentovaná kolekce je založena na všudypřítomných kontrastech. Elegantní úzké sukně jsou kombinovány se sportovními mikinami s nápisy, těsné kožené kalhoty ladí s volnými topy a k rozevlátým šatům je volena trendy bomber bundička. V této kolekci tvoří důležité prvky i lesk a třpyt. Ty vytváří především zlaté nápisy na mikinách a tričkách, ale i materiály s mokrým vzhledem. Důležitými prvky každého outfitu v kolekci Autumn Vibe jsou doplňky. Výrazné kabelky, zajímavé boty s otevřenými špičkami, to je přesně to, čím zaručeně zaujmete!

Zdroj: www.mohito.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu